Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kérdezzek/ írjak neki?
Egy sráccal beszélek, aki most éli a depis korszakát és nem tudom miket kérdezzek tőle, vagy írjak neki, hogy jobban megnyíljon. Ha ráírok nem igy válaszol hogy bőven kifejti csak pár szóval, de szeretne -beszélgetni mert ha nem írok neki akkor ír valamit hogy írjak neki. ( pl valamire írja, hogy " jó" én erre nem tudtam semmit írni és írt fél óra után, hogy "értem" gondolom hogy irjak neki 🤷♀️.
De nem bírok a hobbijairól sem beszélni vele mert amikor megkérdeztem mi az azt mondta hogy a fekvés, pihenés, és hogy a barátai hanyagolják😐 Mondjuk vannak bunkó pillanatai és lehet nem is jön be (de ugy erzem) de lehet csak sajnálom és szeretnék neki segíteni.
Válaszaitokat előre is köszönöm:)
17/L
Nagyon nehezen fog megnyilni az biztos, ha szeretnél neki segíteni, akkor türelem kell hozzá, nem fog menni egyik pillanatról a másikra.
Nem könnyű beszélnk a problémákról, nehéz bárkiben is megbízni, sajnos tapasztalatból beszélek. Valószinűleg szeretne veled beszélni, csak nem igazán tudja hogy miről. Magányos is lehet, hogyha azt írja, hogy a barátai hanyagolják. Lehet, hogy nem is nagyon vannak barátai, csak ezt nem meri leírni. Szerintem a türelem a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!