Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna ha a lány már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a lány már nem lenne szűz?

Figyelt kérdés
1 hónapja járok egy 16 éves lánnyal (én 16 éves fiú vagyok) feljött a téma és mondta hogy amúgy ő már nem szűz :/. És én még szűz vagyok. Az 1 hónap alatt sose jutott eszembe megkérdezni. És most ahogy mondta nekem azóta nagyon rosszul érzem magam. Rendesen ezen kattogok. Úgy tudja hogy nekem nincs baj ezzel stb. Nektek mi a véleményetek? Titeket zavarna vagy én reagálom túl? És ha csak túlreagálom szerintetek miért?

2020. jún. 25. 09:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

A kisebbségi komplexusod meg fogja mérgezni az egészet, ha nem állsz le még most.

Ebben nincs semmi nagy ügy. A 16 körüli lányok fele akivel együtt voltam nem volt már szűz.

2020. jún. 25. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos, hogy mivel neked farkad van, eldontheted hogy a mikor mitcsinalhat a sajat testevel.
2020. jún. 25. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora mazli hogy a csaj meg nem egy felszines szar, hogy o nem mondja azt, hogy nem akar toled semmit, mert te meg tapasztalatlan vagy:)

Gondolkozz kicsit magadon

2020. jún. 25. 17:29
 14/17 anonim ***** válasza:
8%
A megfelelő magyarázattal nem zavarna. Pl ha volt egy 2 éves kapcsolata előtted akkor nem csoda ha 16 évesen már nem szűz, de ha csak pár(1-6) hónapos kapcsolatban veszítette el akkor belegondolnék h milyen lány is lehet ő. mennyire adja könnyen magát stb..
2020. jún. 25. 19:17
 15/17 1Léna ***** válasza:

Ez a téma megérdemli, hogy beszéljetek még róla.

Főleg akkor, ha Neked a komoly terveid vannak.

A problémák azért jönnek az életünkbe, hogy megtanuljuk kezelni őket. Igyekszünk jó döntést, jó útirányt választani az életutunkon, de némelyikről kiderülhet, hogy zsákutcába vezetett.

A szüzeségedet Te ne akard elveszíteni, hanem ajándékozd meg vele a szíved választotját. Azért mert ez a lány állítása szerint már elveszítette a szüzességét, nem kell elhamarkodnod a döntésed, nem kell szexuális kapcsolatra váltanod, ha nem érzed azt, hogy ez valóban mindkettőtök boldogságát okozná. Különösképpen óvatosságra intelek, mert nincs 100%-os védekezés, és egy apai szerepre, gondolom, még annyira sem vagy kész, mint a szexre.

2020. jún. 26. 09:27
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Túlreagálod.

A női szüzesség túl van misztifikálva már évezredek óta, még az egyenjogúság előtti időkből maradt meg, és nem kopott úgy ki, mint az a gyakorlat, hogy a szülők boronálják össze 12 évesen látatlanból a párokat. Nincs semmi jelentősége, csak belemagyarázzák, hogy bekorlátozzák a lányok mozgásterét, irányíthatóbbá tegyék őket. Nem ad semmilyen plusz értéket a lányhoz, hogy szűz, mint ahogy nem is von le belőle semmit. Nemtől függetlenül rohadtul nem külső elvárásokhoz kéne méregetni, hogy ki mit akar kezdeni a nemi szervével.

2020. jún. 27. 01:33
 17/17 anonim ***** válasza:
87%
Zavarna, persze ha nem magamutogató, az más bár erre azért kevés esély van.
2020. júl. 25. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!