Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a lány már nem lenne szűz?
Nem zavarna. Nem 13 éves. 16 évesen ebben nincs semmi ciki.
Meg, minél idősebb leszel, annál több olyan lánnyal találkozol, aki nem szűz. Ha már te sem leszel az, akkor mit szólnál hozzá, hogy ha valaki nem állna veled szóba, mert már voltál mással?
Ez tök természetes, hogy már volt valakinek más. Ettől nem lesz rossz.
Nem zavarna, az első barátnőm sem volt már szűz és szintén 16 évesek voltunk. Nem befolyásol semmit egy rendes kapcsolatban, hogy szüzek vagytok-e vagy nem. Mármint csak annyit, hogy nehézkesebb két szűznek az első pár alkalom.
De amúgy meg fogd fel jól: nem kell fél évig, évig húzni az első együttlétet ;)
Nekem ebben a korban egy kapcsolatba ez nem igazán fér bele.
Más lenne, ha 18 éves volna, de ebben a korban ez még számomra helytelen.
Én mindkét felét megértem.
Valóban ahogy idősebb leszel, egyre kevesebb szűz lánnyal fogsz megismerkedni. Egy idő után nyilván nem fog zavarni, de amíg neked nem volt senkid, érthető az aggodalmad.
Legalábbis magamból kiindulva én nagyon izgultam amikor lefeküdtem a barátommal, mert tudtam hogy ő több lánnyal is volt már és azon kattogtam, hogy mi van ha én nagyon béna leszek másokhoz képest meg ilyenek.
Ha viszont komolyan érdeklődsz a lány iránt, akkor tényleg ne ez alapján ítéld meg, nem túl fiatal már a szexhez.
Hát zavarna hogy nem velem veszíti el, pedig én vele. (Én ebben a helyzetben voltam). De nem tudunk ezzel mit tenni. Csak örüljünk, hogy vagyunk egymásnak és szeretjük egymást. Én a párommal és te pedig a tiéddel. Én inkább azt javasolom hogy exekről több szó ne essen, mert nálunk esett, de nekem nem esett jól, olyan szomorú vagyok tőle. Szóval ezért inkább azt tanácsolom, hogy róluk ne beszéljetek. Főleg, hogy ez is zavar:)
A lényeg hogy veled van. Más ne számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!