Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már jó ideje beszélsz valakivel neten, akkor alap hogy találkoztok vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már elég sok ideje dumálgatok neten és tervezem felhozni a találkozás ötletét, de nem tudom hogy visszautasítana-e.
Az üzeneteiből az jön le hogy tökre bír, de nem igazán hozta fel hogy találkozzunk (pedig a távolság nem akadály) és így nem tudom hogy akarna-e egyáltalán vagy csak félénkebb fiu.. ti mit gondoltok?
17/L
2020. jún. 24. 10:33
2/5 Stark2000 válasza:
Én 1 évig chateltem egy lánnyal mire taliztunk, persze mindkettőnk részéről csak barátságról volt szó. Amikor felhoztam az ötletet ő abszolút támogatta, jó volt élőben is dumálni. Szerintem simán hozd fel ha vagytok olyan jóba.
3/5 anonim válasza:
Mondd neki, hogy szívesen találkoznál is vele. Általában én sem szoktam felvetni a másiknak az ötletet, de attól még szívesen találkozok vele.
4/5 anonim válasza:
Én egy hétnél tovább nem bírom talizás nélkül, szerintem nem akar többet barátságnál
5/5 anonim válasza:
Hozd fel, veszteni valód nincs vele. Egyébként én sem bírom 1 hónapnál tovább, de már az is nagyon a max.
Az írkálás amúgyis nagyon személytelen és minél tovább húzódik a dolog, annál nagyobb az esély a csalódásra, hisz mindketten a saját képzeleteitek alapján alkottok képet a másikról és sokszor a valóság lelombozó lehet. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!