Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima alap haj vagy mehet bele valami színezés?
Figyelt kérdés
Lányok, képzeljetek el egy adonisz tehát tökéletes alakú férfit. Szerintetek dobna rajta ha félig be lenne festve a haja mondjuk pirosra vagy zöldre tehát valamilyen különleges színre?
És itt most nem arra vagyok kíváncsi, hogy lányos e a hajfestés hanem ha tényleg jól néz ki, akkor ez még lehet e egy plusz pont?
2020. ápr. 30. 13:26
1/7 anonim válasza:
Nekem nem jön be ha egy srác festi a haját szóval nem.
Mondjuk egy srácon tetszett. Neki kék szeme volt, és ezüst színű haja. Az jól nézett ki.
2/7 anonim válasza:
Ha talál hozzá a szín, akkor még jól is néz ki, de vigyázni kell, mert nem mindenkihez talál minden szín.
3/7 anonim válasza:
hááát, inkább nem tetszene, mint igen
4/7 anonim válasza:
Van akinek jól áll, van akinek nem.
Ha eltalálja a tökéletes színt, ami jól áll neki, akkor okés, bár számomra nem plusz pont.
Mindig az összképet kell nézni, lehet lila haja, hiába különleges ha nem áll jól neki, akkor már inkább maradjon a természetes hajszínénél :D
6/7 A kérdező kommentje:
Vártam már ezt e felemelő mondatot egy valódi "férfitól" :D
2020. ápr. 30. 21:29
7/7 anonim válasza:
Ha jó a teste nem dobna rajta semmit a félig szines haj, sőt kiábrándító, komolytalan hatást keltene bennem, de én nő vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!