Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párnának használta a fenekemet?
Sziasztok! Van egy fiú, rengeteget beszélgettem vele, nagyon jól kijöttünk. Gondoltuk hogy találkozunk (de barátilag! Nem randi). Második találkozásnál fent voltunk a szobámban és elvettem a párnáját amin feküdt (és kinevettem). Én hason feküdtem és ő fogta magát és a fenekemet használta párnának, rátette a fejét. És rám nézett azt mondta, hogy “ha már erre az egyre jó vagy”. Mindketten nevettünk, vicces volt, velem ilyen még nem történt. :D Persze utána kibújtam alóla, azért mindent én sem engedek, nem hagyom magamat ilyen könnyen.
Szerintetek mi a szándéka? 16/L
Értelmes válasz nem érkezett. Szerintem azért, mert a felnőtt párkapcsolatokhoz írtad.
Szerintem szó sincs arról, hogy meg akarna rakni téged, egyszerűen csak "bosszút állt" , amiért elvetted a párnáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!