Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrtelenitő krémmel szőrteleníteni a fenekemet? lehetséges? Valaki próbálta már? 24/L
Ánusz körül gondoltam... elég igénytelen ha ott szőrös szerintem,és már kezdem unni a gyakori borotválást.
Valaki próbálkozott a szőrtelenítő krémmel ott? mert nem tudom elképzelni milyen pozícióban lehetséges az.. :D
Én epilálok ott. Nagyon mazochista dolog, de az első után már nem fáj annyira, és tovább marad szőrtelen, meg nem is kezdi el szúrni, mint a borotválás után.
Krémmel még nem próbáltam, de szerintem azt max úgy tudnád megoldani, hogy a szokásos 6-8 percet végig hason fekve, kézzel két oldalra húzott farpofákkal várod ki, mert ledörgölnék egymásról a krémeket. Nekem legalábbis ez a kép ugrott be erről :D
Értem,köszi a válaszokat. :)
Amúgy krémet azért preferálom jobban mert kevésbé szoktam tőle kipattogni mint a borotvától :)
Hát, elméletileg mindenhol ahol van szőr,ott "kell" hogy legyen.
De ez a mai világban már nem annyira fontos, Értsd: Fejlődés,régen fontosabb szerepe volt a szőrnek a testen , a ruhák hiánya miatt kapásból :D Ezért se vagyunk már "ősemberek".
De szerintem az ánusz körüli szőrnek nincs sok haszna. :)
Egyéni vélemény,ne kövezzetek meg ha butaságot írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!