Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány hízásfétises tini van itt?
Oké, még mielőtt jön a sok "jaj de sokszor volt már" meg "fúj de undorító", előre mondom, hogy senki nem kíváncsi rá, szóval jobb, ha nem is írnak ide akik ezért jöttek (bár úgyis lesznek "egyesek" akik ennek ellenére is bele fognak szólni, mindegy..)
Szóval, tudom hogy nagyon gyakran feljön ez a téma, de úgy érzem, hogy nagyon sokan vagyunk itt tinik Gyakorin feeder/gainer fétissel, mégpedig azért, mert nem igazán van egy olyan oldal, ahol össze tudnánk gyűlni (a grommr és a feabie 18+, ezért gondolom nem választék, de akik be is regisztrálnak idő előtt, azoknak is nagyon nehéz hozzájuk hasonló korú embert találni).
Épp ezért lennék kíváncsi, hogy hányan vagyunk itt ilyen fétissel (fiúk, lányok, homo, hetero, mindegy), ez a kérdés esetleg segíthetne is összegyűjteni a hasonló érdeklődésűeket picit :)
17/F
Én feeder vagyok de feedee ség is érdekel (:
19/f
Feedee /Feeder vagyok igaz nem tini de aki akar beszélgetni erről írjon
25N
én is az volnék:)
171cm 76kg 17 éves fiú
egész nagy pocakkal és egy kis izommal
engem a feedee/feeder/gainer dolog is érdekel;)
20/l
Elég sok ilyenhez írtam már, de nem változtat a tényen, h ilyen vagyok :D
155 cm 95 kg 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!