Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemben számít a testsúly?
1/1
Véleményem szerint teljesen jogos a kérdés, hiszen a mai világban a teltebb lányok már sokak szerint nem is emberek. Előző barátom is úgy bánt velem, mint a kutyával, és félek egy újabb kapcsolatba belebonyolódni.
3/4
Én fogyózok teljes erővel, csak az a gonnd, hogy kb 10 évig szedtem egy gyógyszert, ahol kb 3 havonta csak úgy felszaladt 10 kilo, holott semmit nem csináltam másképp.
Szerelemben nem számít, hisz akkor már beleszerettél a lányba, úgy ahogy van. Viszont, hogy mennyivel nehezebb így iyen érzéseket kiváltani srácokból azt nem tudom. Mostanában eléggé divat, hogy sok embernek bejönnek a ducibb lányok.
Az meg tiszta homály, hogy miért ne lehetne beleszeretni xy-ba, amiért kövérebb vagy vékonyabb, nem a testsúly határozza meg, hogy most szerelmes lesz-e az ember vagy nem. Ettől összetettebb.
?? Én valamiért a teltebb lányokba szerettem eddig bele. Volt 3 kapcsolatom, de abból 2 volt 15-20kg felesleg és tökjól éreztem magam velük, minden téren.
Az, hogy a társadalom mit gondol a telt/duci lányokról az téged miért érdekel? Ugyanúgy vannak érzelmei és gondolatai. Tudnak puszilni, bújni, ölelni. Hol itt a baj?
De ha csak a sportos lányok érdekelnek, akkor sose tudod meg mit tudott volna nyújtani e lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!