Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelemben számít a testsúly?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelemben számít a testsúly?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy teltebb lány, elég alacsony is. (kb 15 kilo súlyfelesleg) Sokak szerint nagy melle van (olyan 90d 95c környeken mozog) a feneke átlagos. Fiúk, ti bele tudnátok szeretni, meg tudnátok kívánni, vagy már eleve offos lenne a ducisága miatt? Köszi a válaszokat, legyen szép napotok!
2020. jún. 20. 22:47
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Miaz h bele tudna e valaki szeretni? Undorito kérdés Neharagudj. Nem a testsúly számít a szerelemben.
2020. jún. 20. 22:49
 2/10 A kérdező kommentje:

1/1

Véleményem szerint teljesen jogos a kérdés, hiszen a mai világban a teltebb lányok már sokak szerint nem is emberek. Előző barátom is úgy bánt velem, mint a kutyával, és félek egy újabb kapcsolatba belebonyolódni.

2020. jún. 20. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Persze, hogy szerethető. Az előző kapcsolatodba pedig paraszt volt a pasi. De ha Te se vagy megelégedve magaddal akkor fogyózz
2020. jún. 20. 23:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, számít a külső. Attól még senki sem paraszt, ha vannak preferenciái, feltéve ha nem úgy viselkedik.
2020. jún. 20. 23:15
 5/10 A kérdező kommentje:

3/4

Én fogyózok teljes erővel, csak az a gonnd, hogy kb 10 évig szedtem egy gyógyszert, ahol kb 3 havonta csak úgy felszaladt 10 kilo, holott semmit nem csináltam másképp.

2020. jún. 20. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Súlyfelesleggel is lehet szép egy lány. Szeretem ha van mit fogni rajta. Csontokkal csak a kutyák játszanak.
2020. jún. 21. 00:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerelemben nem számít, hisz akkor már beleszerettél a lányba, úgy ahogy van. Viszont, hogy mennyivel nehezebb így iyen érzéseket kiváltani srácokból azt nem tudom. Mostanában eléggé divat, hogy sok embernek bejönnek a ducibb lányok.

Az meg tiszta homály, hogy miért ne lehetne beleszeretni xy-ba, amiért kövérebb vagy vékonyabb, nem a testsúly határozza meg, hogy most szerelmes lesz-e az ember vagy nem. Ettől összetettebb.

2020. jún. 21. 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:

?? Én valamiért a teltebb lányokba szerettem eddig bele. Volt 3 kapcsolatom, de abból 2 volt 15-20kg felesleg és tökjól éreztem magam velük, minden téren.

Az, hogy a társadalom mit gondol a telt/duci lányokról az téged miért érdekel? Ugyanúgy vannak érzelmei és gondolatai. Tudnak puszilni, bújni, ölelni. Hol itt a baj?

De ha csak a sportos lányok érdekelnek, akkor sose tudod meg mit tudott volna nyújtani e lány.

2020. jún. 21. 12:38
 9/10 anonim ***** válasza:
A 90/c nem nagy mell, csak széles a hátad.
2020. jún. 21. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha adott egy lány, aki kedves, aranyos, édes, lehet vele beszélni, bízhatok benne mindenben és nem utolsó sorban engem teljes szívéből szeretne (az utóbbi 2 az már párkapcsolati inkább), akkor pont nem érdekelne, hogy ki hány kilós...
2020. jún. 21. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!