Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőként engednétek a 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőként engednétek a 16 éves lányotoknak ezeket?

Figyelt kérdés

Elfogadhato lenne, ha egy 16 éves lány a 2 evvel idosebb baratjahoz átmegy/egyutt alszik/lefekszik?

Persze ebben az esetben erettebb gyerekekrol beszelek, akik mar regota ismerik egymast.

Illetve hany eves korban engednetek el eloszor a barati tarsasagaval akar tobb napra nyaralni?

2020. jún. 20. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, én szerintem elengedném, lenne annyi bizalmam felé, hogy tudja mit csinál (félre ne érts, 19 vagyok, semmi gyerekkel). A többnapos nyaralás más tészta, engem most "engedtek" el először, de kb mert most hívtak el először 😂 Ez érettségtől függ. Nem tudom hogy a szülő vagy a gyerek vagy, de a lényeg, hogy ha a lányod/te elég érett, akkor simán mehet/mehetsz szerintem.
2020. jún. 20. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 évesen azt mondom, hogy csak barátokkal nyaralni, felnőtt nélkül nem a legjobb ötlet. Legalábbis engem úgy neveltek, hogy vigyázzák magamra és a körülöttem lévőkre is. De ha nem érett eléggé a csapat akkor tényleg nem a legjobb döntés, hiába hangzik jól.

Viszont az én anyukám valószínűleg engem már elengedne (nem túl messzire, nyilván), mert ismeri a barátaimat.

Ez nem csak kifejezetten korfüggő :)

2020. jún. 20. 18:32
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem. 18.
2020. jún. 20. 18:43
 4/11 crudy ***** válasza:
85%
En is voltam gyerek, emlekszem is ra, biztos h nem engednem, hogy massal aludjon. Barati tarsasaggal esetleg.
2020. jún. 20. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1.Igazából, ha a barátjához át nem is engedném, a barátjának megengedném hogy nálunk aludjon, jobb mintha egy buliban a redvás wc-ben feküdnének le...

2. Az a baráti társaságtól függ, nem azt mondom hogy kötögessenek, meg sakkozzanak. Csak azt hogy legyen bennük fekelősségérzet és vigyázzanak egymásra, 16 évesen mondjuk még nem feltétlenül, de 17-18 már ha olyan a társaság simán.

2020. jún. 20. 22:39
 6/11 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

18 éves vagyok.

A barátnőm 16 éves.

Egymásnál alszunk és ha úgy adódik le is fekszünk egymással. Védekezünk, a szülőket ezért nem zavarja, hogy élunk nemi életet. Ez már nem a középkor.

Ui.: Polgári középosztályból származó fiatalok vagyunk, jó lehetőségekkel.

2020. jún. 21. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Én a gyerekemet elengesném már olyan 14 éves kortól pár napra nyaralni a barátaival,persze ha látom,hogy érett hozzá (a barátjához aludni ebben a korban még akkor sem engedném)

16 évesen ha elég érett akkor mar elengedném simán a bárátjához,hogy ha őt is elég komolynak tartom.

(Lehet értékelni a válaszomat amennyiben tetszett)

2020. jún. 21. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2020. jún. 21. 11:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Abban az esetben, ha 17,18 éves, többnyire fiúkkal akarna menni, ez mennyire befolyásolná?

Ja és az ilyen döntések meghozatalában fontos szerepet játszik, hogy a szülő ismeri-e a barátot, társaság tagjait?

2020. jún. 21. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Noha 45 éve, de én is voltam kamasz. Tudom tehát, hogy egy kamasznak tiltani valamit ostobaság. Saját gyerekeim esetében nem is mentem bele ilyenbe, inkább átbeszéltük a veszélyforrásokat.
2020. jún. 21. 12:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!