Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőként engednétek a 16 éves lányotoknak ezeket?
Elfogadhato lenne, ha egy 16 éves lány a 2 evvel idosebb baratjahoz átmegy/egyutt alszik/lefekszik?
Persze ebben az esetben erettebb gyerekekrol beszelek, akik mar regota ismerik egymast.
Illetve hany eves korban engednetek el eloszor a barati tarsasagaval akar tobb napra nyaralni?

Én 17 évesen azt mondom, hogy csak barátokkal nyaralni, felnőtt nélkül nem a legjobb ötlet. Legalábbis engem úgy neveltek, hogy vigyázzák magamra és a körülöttem lévőkre is. De ha nem érett eléggé a csapat akkor tényleg nem a legjobb döntés, hiába hangzik jól.
Viszont az én anyukám valószínűleg engem már elengedne (nem túl messzire, nyilván), mert ismeri a barátaimat.
Ez nem csak kifejezetten korfüggő :)

1.Igazából, ha a barátjához át nem is engedném, a barátjának megengedném hogy nálunk aludjon, jobb mintha egy buliban a redvás wc-ben feküdnének le...
2. Az a baráti társaságtól függ, nem azt mondom hogy kötögessenek, meg sakkozzanak. Csak azt hogy legyen bennük fekelősségérzet és vigyázzanak egymásra, 16 évesen mondjuk még nem feltétlenül, de 17-18 már ha olyan a társaság simán.

18 éves vagyok.
A barátnőm 16 éves.
Egymásnál alszunk és ha úgy adódik le is fekszünk egymással. Védekezünk, a szülőket ezért nem zavarja, hogy élunk nemi életet. Ez már nem a középkor.
Ui.: Polgári középosztályból származó fiatalok vagyunk, jó lehetőségekkel.

Én a gyerekemet elengesném már olyan 14 éves kortól pár napra nyaralni a barátaival,persze ha látom,hogy érett hozzá (a barátjához aludni ebben a korban még akkor sem engedném)
16 évesen ha elég érett akkor mar elengedném simán a bárátjához,hogy ha őt is elég komolynak tartom.
(Lehet értékelni a válaszomat amennyiben tetszett)
Köszönöm az eddigi válaszokat. Abban az esetben, ha 17,18 éves, többnyire fiúkkal akarna menni, ez mennyire befolyásolná?
Ja és az ilyen döntések meghozatalában fontos szerepet játszik, hogy a szülő ismeri-e a barátot, társaság tagjait?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!