Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Nektek mi ad önbizalmat?
Ugye manapság elég sok az önbizalomhiányos tinédzser.. (ahm ja tapasztalatbol is mondom meg nah, érzékelem ezt kb mindenhol) és azt szeretném kérdezni hogy nektek mi ad önbizalmat?
Társaság, jó közösség?
Amit eddig hallottam hogy a tánc, smink, öltözködés a lányoknál.. valamint a sport mindkét nemnél.
Ti mit gondoltok?
17/L
Sport, zene, alkotás (leginkább famegmunkálás)
16/F
Nekem az adott sok önbizalmat, hogy elfogadtam magamat minden hibámmal együtt. Elértem azt, hogy megszeressem magamat. Félreértés ne essék nem tartom magamat tökéletesnek, de szeretem magamat úgy ahogy vagyok. És mióta
ez megvan bennem azóta még jobban elfogadnak mások is.
17/L
Az hogy mindig próbálom kihozni a legtöbbet magamból. Pl a külsőmön folyamatosan dolgozok. Edzoterembe járok es mindig latom a fejlődést ami önbizalmat ad. De ez a tanulasra is igaz.
Próbálok mindig olyan ruhákat venni amik jol állnak, kiemelik az alakomat. Smink is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!