Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miben jelenik meg számotokra egy fiú önbizalma. Mik azok a tettek, vagy alapvető megjelenése, amely számotokra vonzódást kelt (het)?
Nem, semmiképp sem szeretnék megváltozni valaki miatt, főleg h nincs is senki. Csak kíváncsi voltam, miről is van szó, mikor azt mondják, hogy a magabiztos ember vonzó, és h mennyit is jelent magabiztosnak lenni, valamint h ez hogyan jelenik meg a lányok szememben.
De köszi :D
Számomra valaki, aki tiszteli, és elfogadja magát annyira, hogy ne állandóan másoknak akarjon megfelelni. Ha úgy adja, mer őszintén beszélni akár kényes témákról is. Nem az a "bocsánat, hogy élek, egyedül fogok meghalni ígyis, úgyis" fajta.
Meg például ha megyünk valami leprább környéken, akkor nem az én hátam mögé bújik, hogy védjem meg (úristen, volt ilyen), hanem mellém, mint egy férfi. Szóval "vannak tökei", ha úgy tetszik.
Nekem ezt jelenti az, ha egy magabiztos srácra gondolok, ez az ami vonz. Ettől függetlenül lehet kicsit félénkebb ismerkedéskor, kicsit pirulósabb, az aranyos, de úgy alapvetően számomra az önbizalom, egy kis határozottság, és a "self-respect" fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!