Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás utáni felállás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni felállás?

Figyelt kérdés

Nagyjából a korona vírus elején szakított velem a barátom. Egy osztályba járunk, és egy kicsit könnyebb volt úgy betartani azokat a szabályokat, amiket ilyenkor tanácsolni szoktak (ne beszélj vele, ne keress rá a neten stb.)

Viszont most pénteken kapjuk ki a bizony it anyjukat. Előre félek, mert össze jött egy másik osztálytársunkal.

Már most félek, és ideges vagyok, milyen lesz újra látni...

Volt ilyen nektek?

18/L

2020. jún. 16. 17:06
 1/5 A kérdező kommentje:

Bizonyítványunkat *

Bocsánat, a telefonom kijavította a szót...

2020. jún. 16. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, kerüld el messzire.
2020. jún. 16. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg figyelmen kívül hagyni. A nyár meg remélhetőleg elég lesz, hogy végleg elfelejtsd.
2020. jún. 16. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyan volt csak, hogy próbálkoztam és kikosaraztak 😂 Annyi, hogy ahogy mondták, ne is foglalkozz vele, gondold végig, hogy te is értékes vagy, járj magabiztosan
2020. jún. 16. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a helyzetben vagyok.

Tul kell lépned. El kell engedned. Itt a nyár élvezd és próbálj kikapcsolódni. Idővel sokkal jobb lesz hidd el. A bizonyítvány osztáson pedig mutasd hogy mennyire boldog vagy,semmi esetre sem szabad azt mutatnod neki hogy megvisel. Valahol vár rád egy sokkal jobb!:)

2020. jún. 17. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!