Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik (még) ilyen fiú?
Aki inkább azt mondja, hogy :
"várjunk az első szexel, amíg biztosan készen állsz rá."
Létezik még ilyen? Vagy csak, aki alig várja már, hogy ágyba vigye a barátnőjét
Kedves utolsó! Kétlem, hogy az a legjobb ha a "4-5. talin már szex van. Te válószínű nem azért csinálod hogy a lánynak jó legyen, illetve csak olyan lányokkal vagy aki ezt szereti. Ez nem gond! De életed, te döntésed! Én elmondtam a véleményem, te is a tiédet!
Mindenkinek ment a zöld like! Köszi a válaszokat!

Ez nálam úgy működik, hogy természetesen fel sem hozom még akár az első 1 hónapban a dolgot, aztán rá kérdezek hogy mikor tervezi és mikor áll rá készen.
Jártam már úgy, hogy 2 hónapja voltunk együtt és megkérdezte hogy "szerinted most jó lenne?" a válaszom pedig az volt, hogy ha félsz nem kell, ha vágysz rá nem utasítalak el :)
Aztán 1-2 héttel rá csináltuk csak, de ha pl te neked fél év kéne vagy több abba már nem lennék benne. lehet 4-5 hónapba sem, felesleges és sok.

#14 hát ez nagyon romantikus. Szerződést nem köttök az aktus foganatosításának részleteiről?
Én simán csak férfiként viselkesek, és 90%ban az első vagy második talin leázik róluk a bugyi, és nincs menekvés. Mindegy hogy szűz 16 évesről vagy tapasztalt huszonévesről van szó. És ez az igazi élmény, nem az előre ledátumozott szenvedés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!