Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik (még) ilyen fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik (még) ilyen fiú?

Figyelt kérdés

Aki inkább azt mondja, hogy :

"várjunk az első szexel, amíg biztosan készen állsz rá."

Létezik még ilyen? Vagy csak, aki alig várja már, hogy ágyba vigye a barátnőjét

2020. jún. 6. 21:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Kétlem, hogy az a legjobb ha a "4-5. talin már szex van. Te válószínű nem azért csinálod hogy a lánynak jó legyen, illetve csak olyan lányokkal vagy aki ezt szereti. Ez nem gond! De életed, te döntésed! Én elmondtam a véleményem, te is a tiédet!

Mindenkinek ment a zöld like! Köszi a válaszokat!

2020. jún. 7. 09:12
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
#11 de, épp ezért csinálom. Mert a jó szex fantasztikus, és aki nem igy gondolja annak siman csak nem volt része benne.
2020. jún. 7. 09:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem zárja ki egymást. Attól, hogy egy fiú vágyik rá (mert miért is ne vágyna, hiszen ha szereti a lányt, akkor minden téren szeretne vele lenni), nem zárja ki hogy tisztelje annyira, hogy akár meddig tudjon várni arra, hogy a lány is készen álljon a dologra
2020. jún. 7. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez nálam úgy működik, hogy természetesen fel sem hozom még akár az első 1 hónapban a dolgot, aztán rá kérdezek hogy mikor tervezi és mikor áll rá készen.

Jártam már úgy, hogy 2 hónapja voltunk együtt és megkérdezte hogy "szerinted most jó lenne?" a válaszom pedig az volt, hogy ha félsz nem kell, ha vágysz rá nem utasítalak el :)

Aztán 1-2 héttel rá csináltuk csak, de ha pl te neked fél év kéne vagy több abba már nem lennék benne. lehet 4-5 hónapba sem, felesleges és sok.

2020. jún. 8. 07:24
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

#14 hát ez nagyon romantikus. Szerződést nem köttök az aktus foganatosításának részleteiről?

Én simán csak férfiként viselkesek, és 90%ban az első vagy második talin leázik róluk a bugyi, és nincs menekvés. Mindegy hogy szűz 16 évesről vagy tapasztalt huszonévesről van szó. És ez az igazi élmény, nem az előre ledátumozott szenvedés.

2020. jún. 8. 08:29
 16/18 anonim válasza:
Kedves utolsó! A lányoknál ez nem megy úgy mint a fiúknál! Egy rendes fiú nem azwrt avn csaj együtt a csajjal, mert hogy alig varja hogy megkúrja! Teljesen normális ha a csaj nem all meg keszen! Ne eroltesd
2020. jún. 8. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 szerintem elég sok lány szuzesseget vettem el ahhoz, hogy pontosan tudjam min mennek keresztul, es ebben a periódusban odafigyelésre és magabiztosságravan szükség, nem bénázásra meg kérdőjelekre. Néhány kozuluk a mai napig felkeres dugni mert felforr a vérük az emléktől. Te meg addig lelkizel amíg beleun az ember. Az ilyen fiuval való dugás után kb még szüzek maradnak lelkileg, es meglepodnek hogy a szex lehet jó is, amikor vegre valaki tudja mi a dörgés.
2020. jún. 8. 19:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Léteznek. Az én három is ilyen.
2020. jún. 15. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!