Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik h valaki nem kapja meg sem a jelölést sem a messenger üzenetet?
Hát nagyon bunkó a stílusa, hogy nem válaszol egy idegennek.
Ez tényleg hatalmas bűn.
Ha nem vagy az ismerőse, akkor elég nehezen lehet észrevenni, hogy a messengeren belül az ismeretlen üzeneteket hova teszi a rendszer, úgyhogy simán benne van, hogy nem látta, hogy írtál neki. Engem facebookon a német cserediákom nem ért el, aztán rá egy évre megtaláltam ezeket a nem ismerősöktől jövő üzeneteket és csak néztem, hogy ott is megpróbálta felvenni velem a kapcsolatot. :D
Az ismerősnek jelölést viszont látnia kell a facebookon, szóval inkább az a sanszos, hogy nem érdekled annyira, hogy visszajelöljön, mert nem ismer téged. Én sem szeretem visszajelölni azokat az embereket, akiket nem ismerek.
Valszeg nem akar veled beszélni ahogy fentebb is írják. Ez ellen nem igazán tudsz mit tenni.
És egyébként le lehet tiltani azt hogy bárki rádírhasson.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!