Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik h valaki nem kapja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik h valaki nem kapja meg sem a jelölést sem a messenger üzenetet?

Figyelt kérdés
Facebookon nagyon tetszik egy lány. Bejelöltem és írtam is neki, de 1 napja semmi életjel. Létezik h semmit nem lát belőle?
2020. jún. 6. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Vagy nem volt aktív azóta, vagy csak ilyen bunkó a stílusa. Én sok fiúval jártam így, engedd el... Sajnálom. :(
2020. jún. 6. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Hát nagyon bunkó a stílusa, hogy nem válaszol egy idegennek.

Ez tényleg hatalmas bűn.

2020. jún. 6. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Nem akar veled beszélni, ilyen egyszerű. Ettől nem lesz szemét, nem is ismer (és/vagy nem akar megismerni).
2020. jún. 6. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem vagy az ismerőse, akkor elég nehezen lehet észrevenni, hogy a messengeren belül az ismeretlen üzeneteket hova teszi a rendszer, úgyhogy simán benne van, hogy nem látta, hogy írtál neki. Engem facebookon a német cserediákom nem ért el, aztán rá egy évre megtaláltam ezeket a nem ismerősöktől jövő üzeneteket és csak néztem, hogy ott is megpróbálta felvenni velem a kapcsolatot. :D

Az ismerősnek jelölést viszont látnia kell a facebookon, szóval inkább az a sanszos, hogy nem érdekled annyira, hogy visszajelöljön, mert nem ismer téged. Én sem szeretem visszajelölni azokat az embereket, akiket nem ismerek.

2020. jún. 6. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg nem akar veled beszélni ahogy fentebb is írják. Ez ellen nem igazán tudsz mit tenni.

És egyébként le lehet tiltani azt hogy bárki rádírhasson.

2020. jún. 7. 03:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!