Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dundus1000 kérdése:
Hogyan felejthetném el?
Figyelt kérdés
1 évet és 2 hónapot jártam egy lánnyal, aki kb. 7 hónapja szakított velem (azzal az indokkal, hogy nincs közös érdeklődési kör). Az igazi ok valószínűleg az lehet, hogy van egy kis túlsúlyom, illetve eléggé céltudatos a lány, én pedig kissé lazábban veszem a dolgokat (értem ezalatt a tanulást stb.) Ha emlékezetem nem csal, akkor gyakorlatilag minden nap eszembe szokott jutni. Ő 20 éves egyetemista, én 19 vagyok most végeztem a gimiben. Ő volt az első szerelmem, és ez fordítva is igaz volt. Azóta igazából jónak mondható szexuális élményem nem is volt. Vannak barátaim, melózom, sportolok, de valahogy még mostanság is sokat gondolok rá. Lehetséges esetleg az ellen tenni, hogy ne gondoljak rá, vagy ez még egy jó ideig így lesz?2020. máj. 19. 16:53
1/2 anonim válasza:
Az első szerelem mindig nagyobb nyomot hagy, főleg ha minden jól működött. Egyébként nem valószínű hogy veled volt a baj ha több mint 1 évet veled volt, szimplán az egyetemi élet ezt teszi sokszor a párkapcsolatokkal. Szerintem keress valami célt az életedben és dolgozz keményen érte, úgy kevesebbet gondolsz rá. De az is egy megoldás lenne ha érdeklődnél más lányok iránt is, az talán még jobb. El kell fogadni , hogy ilyen az élet és minden okkal történik
Kitartást!
2/2 anonim válasza:
Az idő majd megoldja, hidd el. Egyszer csak majd váratlanul berobban az életedbe valaki, aki segít elfelejteni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!