Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érdekel az exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekel az exem?

Figyelt kérdés
Együtt voltam egy sráccal de nem hosszú ideig. Én szakítottam mert rájöttem hogy nem szeretem. Azóta lett új nője. Néha megnézem az ő és a csaja instáját is. Ez miért van? Nagyon zavar es nem értem miért nézegetem mikor én szakítottam.hogyan tudnék róla leszokni?
2020. máj. 18. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le és ne nézegesd. Az a legegyszerűbb. Foglald el magad valami mással.
2020. máj. 18. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem az a tippem, hogy egyedül érzed magad és az okozna jobb érzést, ha látnád hogy neki rossz, de legalábbis nem jobb mint veled volt. Nem így van, ezért zavar és figyelgeted meddig tart a mostani kapcsolatuk, mert reménykedsz hogy látod őket szakítani.

Ha így van, az nem kicsit szánalmas lenne. Lépj tovább te is és felejtsd el az ő életét - kiakartál lépni belőle, megkaptad, nincs miért nézegetni tovább. Akarat kérdése innentől.

2020. máj. 18. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
56%

Ez annak az oka hogy, még mindig szereted és valahol fáj hogy mással van.

A saját erzelmeidel sem vagy tisztában!

Mind ilyenek vagytok

2020. máj. 18. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!