Mièrt fèlek a szülèstől? Nem aktuális még, csak érdekel a dolgok miértje.
Szerintem mindenki fél valamilyen szinten.Aki még nem szült az az ismeretlentől,aki szült már az meg tudja h nem egy leányálom a dolog és bármilyen nagy boldogság is a bébi,jócskán meg kell szenvedni érte.
Én a 38.hétben vagyok a második babámmal,tehát max 2 hét és szülni fogok.Be is vagyok ijedve rendesen,pláne mivel az első hosszúra és nehézre sikerült.
Az egyetlen vigasz,amit írni tudok,hogy előbb-utóbb a gyerek utáni vágy felül fog kerekedni nálad is a félelmeken.Amikor meg már terhes vagy,nincs mit tenni,valahogy ki kell jönnie annak a gyereknek.😊
Én is ezzel nyugtatom magam,h valahogy majd csak túlesünk ezen és lesz mégegy csodás gyermekem.Egyébként így a végéhez közeledve már egyre jobban az van bennem,hogy szeretném látni,megölelni végre a babámat,meg ebben a nagy hőségben megszabadulni a nagy pocakomtól,ami már mindenben akadályoz,tehát bármennyire is félek a szüléstől várom is jöjjön végre,mert utána minden sokkal jobb lesz.😊
Ugyan, manapság a 40-esek tartják magukat az új 30-nak, a 30-asok meg 20-nak...a csapból is az folyik hogy a 30-as még élni akar még partizgatni meg karrierezni.
Múlt héten egy 27 éves nő itt nyavalygott hogy becsúszott a baba de ő még olyan fiatal egy gyerekhez....
Szóval annyira kicsúszott a gyerekvállalás hogy a 30-asok nagyrésze be van tőle szarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!