Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés?
Én azt tudom, hogy ha küzdesz érte, akkor készülj fel.. lehet hogy hosszú és fájdalmas lesz, főleg ha a lánynak van valaki más
Viszont igen, ez a tipikus
"Az agy tudja, a szív tesz rá." - szóval lehet mondani, hogy ne érdekeljen.. úgyis fog, legalább egy ideig biztosan
Attól függ, milyen szempontból helyes döntés. Erkölcsileg nyilván az volna, ha minél nagyobb távolságot tartanál tőle és igyekeznél elfelejteni. Én ezt a megoldást javasolnám, mert tudom, hogy milyen szar, és nagyon-nagyon kevés az esélye, hogy bármi jó sül ki abból, ha te nekifeszülsz ennek.
Egyébként ennek a nők a legjobb megmondhatói, de az, hogy "elég jól egymásra hangolódtatok", még nem jelenti azt, hogy tetszel neki, és valamiért szeretnek olyan gesztusokat tenni, amit mi vonzalomként értékelünk, pedig nem annak szánják. (Ez nem kritika, de ilyenek :))
Szerintem felejtős.
Vannak olyen lányok sajna akik elég félreérthetően kommunikálnak...
Nem mondom hogy ő is ilyen, de meglehet. Én már futottam bele ilyenbe.
Nos, köszönöm az értelmes válaszokat mindenkinek!
Az a baj, hogy nagyon szeretne a barátom lenni, mert azt hajtogatja, hogy sosem volt még, olyan barátja, aki kereste is nem, csak akkor, amikor valami kell, de ha azt mondom, hogy nem lehetünk barátok, akkor nem értené az egészet, hogy miért nem és szerintem elég nagy fájdalmat okoznék neki ezzel.
Nőként írok.
Az alapján, amit írtál azért vonzódik hozzád (hogy legyetek barátok), mert megadsz neki valamit, amit eddig nem kapott meg: (baráti?) figyelmet, törődést. De ha túl óvatosan közelítesz, könnyen barát zónában maradsz.
Igazából ha nincs mit vesztened, és tényleg, de TÉNYLEG tetszik a lány, akkor érdemes szerintem belevágni. De ha belevágsz, akkor az legyen egy komoly elhatározás! Fontos az is, hogy úgy közelíts hozzá, hogy tudod: nem minden múlik rajta. Lehet, hogy nem fog összejönni, de a világ akkor sem ér véget!
Ez azért fontos, mert ha ezt észben tartod, akkor nem leszel needy, és nem fogsz félni attól, hogy elveszíted azt, ami sose volt a tiéd. Bátrabban mersz közelíteni.
Bátrabb leszel, határozott, céltudatos - és... ez... szexi! :P
Ha így állsz hozzá, akkor vagy összejön, vagy hamar pont kerül a dolog végére. Szerintem mindkét esetben csak nyerhetsz. A rosszabbik forgatókönyv szerint is, legalább tovább tudsz lépni. És ha így se kellettél a lánynak, akkor majd fogsz kelleni egy másiknak.
Felesleges belemenni egy barát kapcsolatba, te is tudod, hogy nem vezet sehova.
Tudom, hogy kicsit bonyolult, amit írtam, de férfi vagy, ez a génjeidben van! :D
Utolsó: Az egyébként feltűnt, hogy a szóban forgó lánynak van barátja? Nem arról van szó, hogy a kérdező mer-e kezdeményezni vagy nem...
Kérdező. "Az a baj, hogy nagyon szeretne a barátom lenni"
Szerintem ha belemész, ebből nem sülhet ki jó. Ha tényleg csak a barátod akar lenni, akkor neked lesz sz.r, hogy nem lehet több.
Igen feltűnt. Ha sikerül elszeretnie a lányt, akkor a lánynak nem volt rendben a párkapcsolata. Ha nem sikerül akkor a lány biztosabb lesz abban, hogy azzal akar maradni, akivel jelenleg van. Ez a kérdezőnket nem kell, hogy akadályozza, mivel nincs mit veszítenie. Értelemszerűen a lány fog dönteni. Amíg a másik nincs eljegyezve vagy férjnél, addig ér bepróbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!