Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi lenne a helyes döntés. Két fiú között állok. Mit tegyek?
Leírom mindkettő tulajdonságait meg ilyenek :
1. Vele régebb óta kavarok. Igazából mondjuk egymásnak hogy szeretlek, csak nem vagyunk mégse együtt. Nem tűrjük ha q másik mással van..
Külsőleg ő az ideálom. A viselkedése is hasonló mint nekem. Úgy ismertem meg, hogy nagy csajozós, de már ezen nem aggódok. Viszont ott az exe, akivel miattam szakított. Egy a társasági körük, így mindig találkoznak. Nem hiszem el, hogy vele nem csinál semmit..
Jó tulajdonság még az, hogy mindig bókol, én vagyok az ideálja (ilyen még nem volt). Közel lakik kb mindennap talizunk.
2. Ő a munkatársam. 1 hete kavarászunk. Soha senkivel nem tudtam csókolózni meg semmi mióta az elsővel vagyok,de vele mégis.
Benne nem tudom hogy megbíznék e v sem. Annyira még nem mély.
Mindig öt keresem a szememmel melóban. Látom rajta hogy akar engem. Korban inkább ő hozzám illő.
Viszont külsőleg nem az ideálom annyira, meg messze lakik nagyon.
Nem tudom miért akarom, de érzem az erős vonzódâst.
..........
Na szóval az első már szerelem, lelapult.
A második nagy láng, nem szerelem, de nagyon érzem.
Gondolom mindenki tudja milyen ha még nem vagy együtt az illetővel, de már majdnem és érzed hogy akarod.
Mi lenne a helyes cselekvés?
Míg a második nem jött, addig az első lángoló szerelem volt.
Most is érzem, hogy szeretem, de sokkal jobban lángol ha velem van.
Az az igazság, hogy ha melózom a másodikra gondolok.
Ha kint vagyok akkor inkább az elsőre.
Az elsővel összeilletek, megérdemlitek egymást.
A második meg jobb ha észbe kap, és keres magának egy rendes nőt....
Egyik seg.gbe vagy pun..ciba, a másik szájba, hagyd hogy ezt ők döntsék el :)
Válazd azt, aki normális.
Nem páva ge..ci.
Lehet esetlenebb, lehet nem álom pasi.re hűséges lesz, és ha normális, nem azon lesz minden héten, hogy na ,akkor dugunk?
De még csak 13 vagyok, tudom de jó lesz és veled leszek örökre, aztán nem ír miután megdugott, sőt,mikor végzett , mondja hogy akkor tipli haza bitch :/. 😂😂😂
Csak ésszel kislány, és ne haragudj, nem olvastam végig 😘
De ha az elsovel mar regota kavarsz, es “nem turitek, ha a masik masikkal van”, akkor megis miert kavarsz 1 hete a masodikkal?
Oszinten, szerintem az elso megcsal, de ha amugy is lelapult a szerelem, szakits. A masodikkal meg azert szakits, mert nem erdemled meg ot. Hogy miert? Melyik tisztesseges lany “kavar” egyszerre 2 sraccal??
A másodikat válaszd.
Ha az első lett volna az igazi nem szerettél volna bele a másidikba.
De ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!