Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés? Te, hogy cselekednél?
Február 10.-én mentünk korizni az osztalyommal. És ott volt egy másik osztály, másik suliból. Barátnőmmel mentünk végig a pályán egymás kezét fogva, hogy stabilabbak legyünk!😅
Egyszer a nagy beszélgetés közepette átbujt a kezünk alatt/között egy fiú, nagyon meglepődtünk *egymásra néztünk* majd visszanézet a fiú, és mosolygot!
Majd (kis idő múlva) elkesztünk pár képet készíteni, aztán nekem eszembe jutott, hogy csináljunk a fiúval is egy fotót, oda is csúsztam hozzá, jött utánam a 2 baratnőm. A fiú mondta is, hogy persze csináljunk! Nagyon aranyos és közvetlen!
Pont ott volt az egyik szintén nagyon kedves és segítőkész lány osztálytársa aki elkészítette a fotót, majd mikor a srác elment én ott maradtam a lánnyal és megkérdeztem,hogy, hogy hívják a fiút! (A lány tényleg annyira kedves és szimpi volt, hogy abszolút nem gondoltam, hogy bármilyen probléma kerekedhet ki belőle, hogy ő elmondta nekem, mintha 1000 éve ismertük volna egymást, de mondta is, hogy nem fogja mondani senkinek szóval tényleg nagyon cuki volt🤗) szóval ő elmondta és mondta, hogy írja-e a nevét a srácnak mert nem épp egy egyszerű nevet kapott.. fel is jegyezte a telefonomba, hogy el ne felejtsem!😅 Majd ahogy végeztünk bejelöltem a facebookon, később ő vissza is igazolt!
Aztáááán..
Tegnap az egyik osztálytársam, bejelölte ezt a fiú mondvan kiváncsi visszaigazolja-e!
2-3 órával így is lett, mellé rá is írt! Hogy:, 'Szia☺'
Mondta a barátnőm nem ír neki vissza, meg le is törli ha engem zavar vagy bármi hasonló.
Aztán végül mondtam írjon vissza kívancsiságból, mit szeretne tőle!
Aztán írt neki!
Fiú: Szia☺
Barátnőm: Hello
F: Mizujs?☺
B: Semmi, veled?
Délelőtt mutata barátnőm, hogy (eddig) ennyit beszélgettek!
Kérdés: Írjak a fiúnak vagy inkább hagyjam?
Személyesen tényleg eszméletlen pozitív kisugárzású, mosolygós és aranyos volt mellette helyes is ennek ellenére nem ezzel hívta fel a figyelmet magára hanem a belső tulajdonságaival, szívesen rá írnék egyébént de nem szeretnék beégni ha nem ír vissza vagy ilyen tartalmas beszélgetésünk lenne!
Vennem kéne a lapot, hogy nem vagyok az esete azért nem írt rám? Az osztálytársamra meg rögtön?
Egyébként ez a barátnőm nem volt a korizáson, szóval nem találkoztak!
16/l
Az összes osztálytársával közvetlen volt, nem lehet, hogy velem is csak cuki szeretett volna lenni?
Es nem tetszem neki?😶
"...
Mi lenne a helyes döntés? Te, hogy cselekednél?
Február 10.-én mentünk korizni az osztalyommal. És ott volt egy másik osztály, másik suliból. Barátnőmmel mentünk végig a pályán egymás kezét fogva, hogy stabilabbak legyünk!😅
Egyszer a nagy beszélgetés közepette átbujt a kezünk alatt/között egy fiú, nagyon meglepődtünk *egymásra néztünk* majd visszanézet a fiú, és mosolygot!
Majd (kis idő múlva) elkesztünk pár képet készíteni, aztán nekem eszembe jutott, hogy csináljunk a fiúval is egy fotót, oda is csúsztam hozzá, jött utánam a 2 baratnőm. A fiú mondta is, hogy persze csináljunk! Nagyon aranyos és közvetlen!
Pont ott volt az egyik szintén nagyon kedves és segítőkész lány osztálytársa aki elkészítette a fotót, majd mikor a srác elment én ott maradtam a lánnyal és megkérdeztem,hogy, hogy hívják a fiút! (A lány tényleg annyira kedves és szimpi volt, hogy abszolút nem gondoltam, hogy bármilyen probléma kerekedhet ki belőle, hogy ő elmondta nekem, mintha 1000 éve ismertük volna egymást, de mondta is, hogy nem fogja mondani senkinek szóval tényleg nagyon cuki volt🤗) szóval ő elmondta és mondta, hogy írja-e a nevét a srácnak mert nem épp egy egyszerű nevet kapott.. fel is jegyezte a telefonomba, hogy el ne felejtsem!😅 Majd ahogy végeztünk bejelöltem a facebookon, később ő vissza is igazolt!
Aztáááán..
Tegnap az egyik osztálytársam, bejelölte ezt a fiú mondvan kiváncsi visszaigazolja-e!
2-3 órával így is lett, mellé rá is írt! Hogy:, 'Szia'
Mondta a barátnőm nem ír neki vissza, meg le is törli ha engem zavar vagy bármi hasonló.
Aztán végül mondtam írjon vissza kívancsiságból, mit szeretne tőle!
Aztán írt neki!
Fiú: Szia
Barátnőm: Hello
F: Mizujs?
B: Semmi, veled?
Délelőtt mutata barátnőm, hogy (eddig) ennyit beszélgettek!
"
Ezt te irtad. Akkor miert nem lehet, h o tetszik neki? :D
#7 nem nagyon ertem mit szeretnel!
De valoszinu, hogy a baratnommel szimpatizalnak! Mivel vele beszelget! A mai nap folyaman irtam a fiunak, es vissza sem irt..
14:35kor irtam
14:36kor mar latta
Azota semmi!
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!