Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes döntés? Te,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes döntés? Te, hogy cselekednél?

Figyelt kérdés

Február 10.-én mentünk korizni az osztalyommal. És ott volt egy másik osztály, másik suliból. Barátnőmmel mentünk végig a pályán egymás kezét fogva, hogy stabilabbak legyünk!😅

Egyszer a nagy beszélgetés közepette átbujt a kezünk alatt/között egy fiú, nagyon meglepődtünk *egymásra néztünk* majd visszanézet a fiú, és mosolygot!

Majd (kis idő múlva) elkesztünk pár képet készíteni, aztán nekem eszembe jutott, hogy csináljunk a fiúval is egy fotót, oda is csúsztam hozzá, jött utánam a 2 baratnőm. A fiú mondta is, hogy persze csináljunk! Nagyon aranyos és közvetlen!

Pont ott volt az egyik szintén nagyon kedves és segítőkész lány osztálytársa aki elkészítette a fotót, majd mikor a srác elment én ott maradtam a lánnyal és megkérdeztem,hogy, hogy hívják a fiút! (A lány tényleg annyira kedves és szimpi volt, hogy abszolút nem gondoltam, hogy bármilyen probléma kerekedhet ki belőle, hogy ő elmondta nekem, mintha 1000 éve ismertük volna egymást, de mondta is, hogy nem fogja mondani senkinek szóval tényleg nagyon cuki volt🤗) szóval ő elmondta és mondta, hogy írja-e a nevét a srácnak mert nem épp egy egyszerű nevet kapott.. fel is jegyezte a telefonomba, hogy el ne felejtsem!😅 Majd ahogy végeztünk bejelöltem a facebookon, később ő vissza is igazolt!

Aztáááán..

Tegnap az egyik osztálytársam, bejelölte ezt a fiú mondvan kiváncsi visszaigazolja-e!

2-3 órával így is lett, mellé rá is írt! Hogy:, 'Szia☺'

Mondta a barátnőm nem ír neki vissza, meg le is törli ha engem zavar vagy bármi hasonló.

Aztán végül mondtam írjon vissza kívancsiságból, mit szeretne tőle!

Aztán írt neki!

Fiú: Szia☺

Barátnőm: Hello

F: Mizujs?☺

B: Semmi, veled?

Délelőtt mutata barátnőm, hogy (eddig) ennyit beszélgettek!

Kérdés: Írjak a fiúnak vagy inkább hagyjam?

Személyesen tényleg eszméletlen pozitív kisugárzású, mosolygós és aranyos volt mellette helyes is ennek ellenére nem ezzel hívta fel a figyelmet magára hanem a belső tulajdonságaival, szívesen rá írnék egyébént de nem szeretnék beégni ha nem ír vissza vagy ilyen tartalmas beszélgetésünk lenne!

Vennem kéne a lapot, hogy nem vagyok az esete azért nem írt rám? Az osztálytársamra meg rögtön?

Egyébként ez a barátnőm nem volt a korizáson, szóval nem találkoztak!

16/l

2017. febr. 16. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írj rá. Sok sikert:)
2017. febr. 16. 20:51
 2/10 anonim válasza:
Ja,szerintem is. Nyugodtan próbáld meg, nem veszíthetsz semmit.;)
2017. febr. 16. 21:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Az összes osztálytársával közvetlen volt, nem lehet, hogy velem is csak cuki szeretett volna lenni?

Es nem tetszem neki?😶

2017. febr. 16. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
lehetseges, hogy a baratnod jott be neki kulsore igazabol.
2017. febr. 16. 21:20
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 ot vissza sem jelolte!🤔
2017. febr. 16. 21:29
 6/10 A kérdező kommentje:
De lehetseges, semmi sem kizart!🙄(#4)
2017. febr. 16. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:

"...

Mi lenne a helyes döntés? Te, hogy cselekednél?

Február 10.-én mentünk korizni az osztalyommal. És ott volt egy másik osztály, másik suliból. Barátnőmmel mentünk végig a pályán egymás kezét fogva, hogy stabilabbak legyünk!😅

Egyszer a nagy beszélgetés közepette átbujt a kezünk alatt/között egy fiú, nagyon meglepődtünk *egymásra néztünk* majd visszanézet a fiú, és mosolygot!

Majd (kis idő múlva) elkesztünk pár képet készíteni, aztán nekem eszembe jutott, hogy csináljunk a fiúval is egy fotót, oda is csúsztam hozzá, jött utánam a 2 baratnőm. A fiú mondta is, hogy persze csináljunk! Nagyon aranyos és közvetlen!

Pont ott volt az egyik szintén nagyon kedves és segítőkész lány osztálytársa aki elkészítette a fotót, majd mikor a srác elment én ott maradtam a lánnyal és megkérdeztem,hogy, hogy hívják a fiút! (A lány tényleg annyira kedves és szimpi volt, hogy abszolút nem gondoltam, hogy bármilyen probléma kerekedhet ki belőle, hogy ő elmondta nekem, mintha 1000 éve ismertük volna egymást, de mondta is, hogy nem fogja mondani senkinek szóval tényleg nagyon cuki volt🤗) szóval ő elmondta és mondta, hogy írja-e a nevét a srácnak mert nem épp egy egyszerű nevet kapott.. fel is jegyezte a telefonomba, hogy el ne felejtsem!😅 Majd ahogy végeztünk bejelöltem a facebookon, később ő vissza is igazolt!

Aztáááán..

Tegnap az egyik osztálytársam, bejelölte ezt a fiú mondvan kiváncsi visszaigazolja-e!

2-3 órával így is lett, mellé rá is írt! Hogy:, 'Szia'

Mondta a barátnőm nem ír neki vissza, meg le is törli ha engem zavar vagy bármi hasonló.

Aztán végül mondtam írjon vissza kívancsiságból, mit szeretne tőle!

Aztán írt neki!

Fiú: Szia

Barátnőm: Hello

F: Mizujs?

B: Semmi, veled?

Délelőtt mutata barátnőm, hogy (eddig) ennyit beszélgettek!

"

Ezt te irtad. Akkor miert nem lehet, h o tetszik neki? :D

2017. febr. 16. 22:40
 8/10 A kérdező kommentje:

#7 nem nagyon ertem mit szeretnel!

De valoszinu, hogy a baratnommel szimpatizalnak! Mivel vele beszelget! A mai nap folyaman irtam a fiunak, es vissza sem irt..

14:35kor irtam

14:36kor mar latta

Azota semmi!

Szerintetek?

2017. febr. 17. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha beszélgetni van kedved, írj , én vissza írok ha van időm :D
2017. ápr. 13. 22:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem koszke
2017. ápr. 13. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!