Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a 18-20 év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 18-20 év körül a lányok megváltoznak?

Figyelt kérdés

Előre írom, hogy ezt a kérdést nem csak a butább, olyanabb lányokra fogok érteni! Hanem a normálisabb esetleg okosabb lányokra is.

Miért van az, hogy a lányok ha betőltenek egy adott kort akkor megváltoznak. Pl elkezdenek kicsit jobban okoskodni bizonyos embereknek illetve más lesz a humorérzékük, már ha marad egyáltalán. Illetve látszik rajtuk, hogy betegebb dolgokba/témákba nem nagyon mennek bele vagy nem élvezik annyira, pláne ha ilyen tinisebb dologról van szó! Persze, hogy egy párkapcsolatban. Nem. kezdesz el a lánynak random hülyeségeket beszélni. Hanem komoly dolgokról beszéltek. De nagyon ritkán 1-2 bolondosabb dolog becsúszhat. És az a dühítő, hogy legtöbb lány eléri azt a bizonyos kort és ha már picit is észre vehető, hogy nem úgy poénkodik ezzel kapcsolatban vagy valami. Már az is zavaró! Csak azért mert ők betőltik pl a 18-at. És még talán valaki nem is tudatosan. Hanem tudatalatt elkezd picit másképp viselkedni. Amit lehet észre sem vesznek ők sem. Illetve sok más személy sem. De én észre veszem ezt a dolgot. Az igazság, hogy igazán felnőtt nem akkor lesz valaki. Ha elér egy bizonyos korba és észrevétlenűl is komolyabbnak, okosabbnak probálja mutatni magát. Hanem akkor lesz felnőtt valaki amikor már tényleg megkomolyodik az illető. És nem csak rákényszeríti magát akár tudat alatt akár tudatosan is tőrténjék ez...

Szerintem az emberek, nők nagyrésze is 22-26 évesen kezd el megkomolyodni. De 30+ra lehet azt mondani, hogy teljesen komoly lett az illető. Persze ez egyén függő van aki örök gyerek marad. Van aki tényleg 10-en évesen komolyabb. Tehát az a 18 éves nagykorúság korai. Akkor legalább 21 lenne nálunk is az a kor amikor nagykorúnak lehet mondani egy illetőt!

Én speciel sokkal jobban preferálom a 14-17 közötti korosztályú lányokat! Mivel még barátnőm sem volt ne , hogy már most a korom miatt legyen az, hogy kicsit is cringe legyen az bárki szemszögéből is. Ha össze akarok jönni egy olyan lánnyal aki nem nagykorú. Mert viszont kapcsolat ügyben a nagykorúak közt sem sokkal több az aki tényleg komoly kapcsolatot szeretne. Mint pl a 15-16 éveseknél, ebben a korosztályban meg hálistennek a pénz is kevésbé érdekli a lányokat. Arra már nem. is írok semmit aki 18-20 évesen annyira komolynak érzi magát, hogy férjet meg gyereket akar magának. Illetve 18-19 éves csajoknál elkezd egyre jobban látszani a kór az arcukon. Ami nekem szintén nem nagyon tetszik. 20-21 évesen meg már legtöbb csajon nagyon látszik, hogy már nem tini. És nincs meg az a cuki tini arc. Engem az is idegesít, hogy mi van ha a korom miatt kevés lesz a fiatalabb lány akit érdekelnék! Mivel nem az a pénzes, nőcsábász, menő, kocsis 20 éves gyerek vagyok sajna.

Ha olyan lennék akkor valószínű, hogy kevésbé érdekelne bárkit az, hogy hány éves vagyok. Hacsak nem járok úgy mint az egyik haverom, hogy 22 évesen. Már 30-nak is kinézték elég sokan. Mert rám hálistennek mondták már, hogy 17-nek nézek ki. De azt többen mondták idén, hogy 22-23-nak is kinézek. És lehet, hogy jóindulatból mondták. De nekem nem esett jól! Egyszer volt olyan még 19 éves koromban, hogy 15 évesnél akartam bepróbálkozni. Páran ehhez hozzá is fűztek dolgokat. Talán a csaj is a korom miatt is koptatott le. De ő azt mondta, hogy 65 km távolságot nem bírná ki. Pedig 2 órát nem. kéne utaznom/utaznunk. Én simán feltudnék utazni hozzá akár mindennap annyira szeretjük egymást. De szerintem egy párkapcsolatban főleg az elején a heti 2-3 találka is elég!

20/F

2020. máj. 13. 03:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
23:39 A szülei csesztetik. Akkor nem kell maximum előttük komolyabbnak mutatni magadat. Meg nem tudom, hogy a szülő mit vár el egy 18-21 éves gyskorlatilag még gyerektől. Akkor kezd valaki komolyabb lenni. A lányok is 22-25 évesen ráérnek. Amikor észrevétlenűl is komolyabb lesz az ember,nem pedig magára erőlteti akár picit is tudatalatt. Na akkor kezd el tényleg komolyodni, de egy olyan csaj sem kéne. Mivel még én sem komolyodtam meg. És lehet, hogy van az embernek egy bolondosabb arca. De az már akkor sem full pontosan ugyanolyan mint előtte! Sajnos legtöbb lányba nagyon sok rossz dolog van bele kódolva. Pl azt mondják, hogy hamarabb érnek mint a fiúk. Szerintem ez is inkább tettetés. Illetve azért elég sok a felszínes, pénzéhes csaj az idősebb korosztályban is.
2020. jún. 7. 14:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezt most nem teljesen értettem. xd

(23:39)

2020. jún. 7. 21:39
 13/18 anonim válasza:
91%

23:39

Szerintem teljesen igazad van.

2020. jún. 7. 22:51
 14/18 anonim válasza:
47%
Mert undorító dolgok vannak abba az undorító nembe bele kódolva! Azért. És ezek a mai divat lányok, már nem képesek a tudat alattiukba ássni. És vissza fogni magukat, de van aki nem is akarja. Engem is idegesít, hogy betőlti a 18-at egyrészt elkezd egyre jobban látszódni rajta a kor. Másrészt meg megváltozik valamiben. Igen van egy bolondosabb arca de az sem pontosan olyan mint előtte! Vagy még kioktatobb is mint korábban azt is máshogy. Én egyszer befogom tőrni egy ilyen lánynak az órrát. Én is 21 éves vagyok és 14-17 évest keresnék magamnak. De az meg azzal jön nekem mindig, hogy nincs kocsim.
2020. júl. 12. 14:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14-es.

Remélem nem nevezed magad férfinak, ha így gondolkodsz a nőkről, és szívesen bevernéd az orrukat. :)

"Úriember"..

Az ilyenek meg is érdemlik, hogy idegesítő nőszemélyekkel hozza össze az élet. :D

2020. júl. 12. 15:18
 16/18 anonim válasza:
49%
15:18 A 18+ os nők 95%-ban. A 18 alatti nők 70%-ban ilyenek. Még ha nem is nagyon, csak akár egy picikét is akkor sem tudják a bekódolásukat ezek a mai lányok visszafogni. Mert ez már egy bukott generáció és ez egy részt a közösségi oldalak hibája is.. És ezek a lányok igazából már tiszta gyengék. Egy 20 feletti csaj meg már alapból nem kell túl sok mindenkinek. A 25-30 alatti korosztályban! Legtöbben manapság a tinikre pályáznak ami érthető is. De sajna az eltorzúlt generáció megrontja őket! Szóval igazából sok a csicska lány. Én a tapasztalataim alapján vélekedek így róluk. Szánalmasak a lányok, pláne azok akik már szebbek. Azoknak még rosszabbak a bekódolásaik!
2020. júl. 12. 19:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

19:40

A férfiak szentek? Mert kérlek, ne kezdjünk gender háborút csak amiatt, mert esetleg nem jött össze egy-két szép lány.. akik nem insta modellek, azokkal beszéltél már? Vagy esetleg kipróbáltad milyen az, ha nem általános iskola elől próbálsz felszedni 14 éves lányokat 21 éves létedre (már ha te vagy a 14:41-es válaszoló is..).

Ne általánosíts. Én se általánosítom be az összes férfit egy erőszakos, megbízhatatlan, csalfa dolognak. Mert vannak jó emberek, attól még, hogy te sikeresen kikerülöd őket nagyívben.

2020. júl. 12. 19:55
 18/18 Thispain ***** válasza:
76%

19:40 Létezik egy olyan pszichológiai feltételezés, hogy az emberek egy csoportja a hiedelmein keresztül szemléli a világot, és azok általában olyanok, mint azok táplálói.

Ennek tükrében előfordulhat, hogy azért látsz a lányokban bekódolást, és azért látod mind a generációt, mind annak női oldalát bukottnak, gyengének, szánalmasnak, és csicskának, mert benned is van egy olyan kód, ami bukottá, gyengévé, szánalmassá, és csicskává tesz.

Ezen tulajdonságok egyrésze az írásodon sajnos tükröződik.

2020. júl. 12. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!