Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ha ettől felállna?
Figyelt kérdés
Nos hát a lány akivel alakulóban vagyok, néha szoktunk ilyen érzelmesebb, romantikusabb üziket váltani, és legutóbb azt mondta nekem hogy ha velem aludhatna es megölelném hátulról akkor tuti kinyomná egy kicsit a fenekét. Aztán hát innentől a fejemben az játszódott le, hogy ugye nyilván jól tudjuk hogy hová nyomná ki akkor, és szerintetek gáz lenne ha ettől felállna és ezt megérezné?2020. máj. 5. 21:00
1/5 anonim válasza:
Fújjj egy lányra... Mocskos heteró...
De most komolyan miért lenne gáz?? :D Gondolom vonzódsz hozzá, jó érzés lenne, miért is ne állna fel??
Velem is volt hasonló egyik lány barátommal, ott is más lett a vége. Neki tocsogott a bugyija, kicsit kinyomta a popsit érezte, hogy részemről nem akadály és rám is mozdult. Persze nem ez volt megbeszélve, de hát na.
2/5 anonim válasza:
Ez egy normális folyamat ilyen korban.
Mivel ezt mondta, biztosan tetszene neki, különben szóba sem hozta volna.
3/5 anonim válasza:
Fiú lánnyal?! Undorító!
Az lenne para ha nem állna fel.
4/5 anonim válasza:
Hogy lenne már gáz. Épp, hogy az lenne baj, ha ez nem váltana ki belőled semmit..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom miért parázok ettől ennyire, csak valamiért úgy érzem hogy ha megérzi az fura lesz neki.
2020. máj. 6. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!