Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az osztálytársaim és a "baratn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osztálytársaim és a "baratnőim" azt mondta, hogy mekkora egy ribi vagyok Szerintetek is ettől már az lesz vki?

Figyelt kérdés

2 fiú barátommal aludtam együtt,és tényleg csak aludtunk

Szóval ettől még nem leszek az nem??

2019. dec. 28. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
2019. dec. 28. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Hány éves vagy?

Egyébként nem hinném hogy emiatt ribi lennél

Csak az a helyzet hogy az ilyen cselekedetekkel támadási felületet adsz a sok rosszindulatú embernek és egy nagy adag féltékenység is társul hozzá

Mondjuk nem támogatom hogy fiúkkal kellene aludnod de mindenki azt csinál amit akar és senkinek semmi köze nincs hozzá hogy mit csinálsz

Én is aludtam már fiúkkal együtt

Hol házibuliba hol valami családi nyaraláson

És nem azért mert én bármit is akartam tőlük hanem mert úgy alakult

Érdekes mód engem a barátaim soha nem szóltak meg

Egyrészt mert akikkel aludtam azok is a baráti társaságba tartoztak másrészt mert mégis milyen alapon meg jogon ítélnének el mikor fogalmuk sincs semmiről

A barátnőid is nagyon kedvesek egyébként

Modnjuk az fontos lenne hogy hány éves vagy és ismerted e a fiúkat?

2019. dec. 28. 11:47
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
12%

es kimondta hogy az rossz?

a legtobb lany alvas kozben bujocskazna, simikezne is stb. es ez termeszetes

nem helyes de termeszetes es jo a ribiseg is, ezt varjak a fiuk, es a lanyok is egymas kozt

irigykednek ennyi

ahol ennyire "tisztasagra" (szuziessegre) torekvoek, ott biztos hogy nem ribisegre gondolnak ha ennyit elmeselsz

szoval remelem mar erted

2019. dec. 28. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Troll
2019. dec. 28. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2019. dec. 28. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!