Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátnőm aki szakitani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm aki szakitani akar velem ok nélkűl, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 7-napja ismerkedtem meg egy nagyon kedves meg értő szép lánnyal,akivel egész hamar össze jöttűnk,amiből rögtön kapcsolat is lett,de ma kaptam egy telefon hívást hogy már nem akar velem járni,vége mindennek. Egyszerűen nem tudom fel fogni hogy miért énis tetszettem neki ő is nekem ezt érezni lehetett,de ő úgyis azt mondja hogy vége mindennek. Elösször azt gondoltam a helyi távolság miatt van mert 100 km-re távolabb lakok tőle. De mondtam hogy ha azért van akkor azt meg tudjuk óldani de azt mondta nem azért van. Egyáltalán nem ad magyarázatot hogy miért csak simán vége.

Bocsánat a helyes írási hibákért de nagyon fel vagyok háborodva.

Írtam email-t is hogy fel hívom beszéljűk meg,vagy találkozzunk de nem ír vissza.

2020. máj. 2. 20:59
 1/7 anonim válasza:
100%
Éretlen vagy még sajnos, engedd el:D
2020. máj. 2. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szakítani akar. Szakított. Nagy különbség.
2020. máj. 2. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vége, engedd el.
2020. máj. 2. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akar beszélni veled, akkor nem fog. ne üldözd
2020. máj. 2. 22:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazatok van ha nem megy nem megy.

Amúgy nem vagyok éretlen 17-éves vagyok

2020. máj. 3. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sajna ez van ezek szerint. Deal with it.
2020. máj. 3. 09:51
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem is ismertétek egymást igazán, pár napos ismertségből rögtön kapcsolat az szinte mindig szakítással végződik. Ez inkább tűnik egy semmis kis méregetésnek, hogy van nőm, közben semmit se tudtok egymásról. Következő kapcsolatodat lehetőleg jól alapozd meg.
2020. máj. 3. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!