Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mi hogy úgy megy el buliba hogy megígéri hogy vigyáz magára erre azzal jön vissza hogy már nem biztos az érzéseiben és hogy szakítani akar?
Nem kell ehhez még megcsalás és buli sem!
Én nekem a távkapcsolatom úgy ért véget, hogy autós tanfolyamon barátnőm megismert egy csávót. Decemberre barátnőm azzal keresett meg FÉSZBÚKON (hát miért ne ott?), hogy beszélnünk kell, mert nem érez semmit és legyen vége. Mondtam neki találkozzunk, megyek én azonnal a vonathoz és egy óra múlva megbeszéljük, de ő tiltakozott ellene.
Szakításunk után kb. 4 hónappal tudtam meg az igazságot, hogy más miatt történt. Barátnőm szakított velem miatta, de a srác meg azt mondta neki, hogy kár volt szakítani miatta, mert ő olyan lánnyal nem fog összejönni, aki más miatt dobta a párját és eleve a srác nem is akart semmit tőle. Rosszul érzem magam mái napig miatta, de mikor ezt meghallottam nagyon kinevettem. :'D
Nekem így írt véget. :) Én nagyon szerettem, szerelmes voltam fülig a lányba. Mái napig sokszor eszembe is jut.
Igen, a lányok (többsége) manapság már csak ilyenek.... :)
18F
Utolsó: Én is nagyon szerettem és elég keményen depiztem is miatta, nekem is közölte hogy nem érez semmit én meg erre visszakérdeztem hogy "gondolom túl jó volt a társaság a bulin" és akkor mondta el hogy talált egy közelebbi faszt...
ekkora egy k*rvát...
Hát bizony feledésbe kell merülnie. :)
Mondtam, IMÁDTAM a lányt, de okos voltam ahhoz, hogy felismerjem csúnyán kibánt velem, így viszonylag kevés ideig depiztem rajta :) A kevés az kb. 6 hónap..... :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!