Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy a barátnője szét akar minket szakítani?
Szia, szerintem beszéld meg a barátnőddel, hogy a dolog köztetek az komoly és az érzéseid iránta. Mindenkinek jár a szerelem, és ez fáj neked, hogy a legjobb barátnője szét akar szakítani Titeket a saját boldogságáért. Ha tényleg igaz barát lenne, akkor hagynia kellene hogy a legjobb barátnője boldog legyen valaki mással is! Illetve a barátnődnek is meg kell beszélnie vele, hogy ezzel, hogy Ti együtt jártok, attól még nem fogja elhagyni Őt se. Szerintem a bnőd nem tudja ki mellé álljon. Elég akaratos lehet a bff-je... Mond el neki, hogy tényleg úgy akar véget vetni a kapcsolatotoknak csak azért, mert valaki más irigykedik rátok?
Sajnálom hogy köztetek áll, nem lehet könnyű, sok sikert.
Legalábbis én így próbálnám megoldani. Én is voltam féltékeny a legjobb barátnőmre és nagyon rossz volt, hogy rajtam kívül mással van. De ez abból jött, hogy nekem akkor nem volt rajta kívül senkim. Jó lett volna, ha valaki akkor megértette volna velem, hogy ez nem így megy, mert most konkrétan a legjobb barátnő nem csak a Ti kapcsolalotokat teszi tönkre, hanem a sajátját is ezzel.. /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!