Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy döntsem el? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy döntsem el? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki osztálytársam és már augusztus óta chatelek vele. A suliba is nagyon jofej velem, orak elott mikor tud odaön hozzám és beszélgetünk.

Viszont olyanokat szokott írni képeimre is h: nagyon aranyos / cuki vagy , mindig aranyos emojykkal... ahogy kell

Igazából általában mindig megkérdezi hogy vagyok. Nem nagyon találkoztam még életem során olyan fiúval aki “csak” barátkozni akart volna, viszont ő nagyon kitartó mert augusztus óta. Szerintem kicsit bejövök neki és eddig azt gondoltam azért nem “vallja be” mert visszahúzódóbb.

De félek tőle hogy nagyon félrenézem a szitut. Most karantén alatt is magyon sokat beszélgetek vele.

Bevallani én nem nagyon merném neki..

ti hogy jönnétek rá h bejöttök e valakinek, es ha sejtitek, hogy gyorsítanátok a folyamatot kicsit ha mindketten félénkek vagytok?

2020. ápr. 25. 03:23
 1/7 A kérdező kommentje:
a vége lemaradt, azt szeretném eldönteni a jel morzsákból, hogy bejövök e neki
2020. ápr. 25. 03:24
 2/7 anonim ***** válasza:
kérdezz rá megsértődni mem fog 16f
2020. ápr. 25. 05:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugraszd ki a nyulat a bokorból, kérdezz rá hogy ha járnia kéne valakivel, ki lenne az? ;)
2020. ápr. 25. 06:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Gyanús, h. tetszel neki.Lehet nem kap tőled egyértelmű jeleket.

Kérdezz rá, h. pl. te kivel találkoznál szívesen az osztályból karantén alatt. Te írhatnád, h. te vele.

2020. ápr. 25. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdez rá, hogy találkozna-e veled a karantén idején mert jókat tudnátok beszélgetni és menet közben ki fog alakulni.
2020. ápr. 26. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell erőltetni semmit sem, biztos még túl fiatalok vagytok, szerintem te semmiképpen ne kezdeményezz. Viszont te is megtetszikelheted, ha valamit feltesz, ha egy ideig elmaradnak tőled a feltételek, akkor lehet, hogy telefonon is fog keresni. Ritkábban osszál meg dolgokat, hogy hiányoljon. Nem az a jó, ha sok van belőled, hanem ha kevés, mert akkor hiányzol majd. Ez a jó taktika.
2020. ápr. 26. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekesen gondolkozol. A felszínen minden jelet meg ad a srác az érdeklődésre. A kérdés csak már az, hogy mennyire ismerted meg őt ebben a pár hónapban. Elmondott magáról ilyat is amit másnak nem ? Át szoktatok térni érzelmi vonalakra is ? Amiko eggyüt vagytok van fizikai konkatrus, mint pl egy ölelés vagy akár mi amiből érzed, hogy te kellenél neki ?

És ha erre mind igen a válasz ami arra utal, hogy akar e tőled többet a kérdés csak igazából az lessz, hogy te első sorban akarod e őt, és te ezért mit teszel.

Sok sikert !

2020. ápr. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!