Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsem el? (többi lent)
Van egy fiú, aki osztálytársam és már augusztus óta chatelek vele. A suliba is nagyon jofej velem, orak elott mikor tud odaön hozzám és beszélgetünk.
Viszont olyanokat szokott írni képeimre is h: nagyon aranyos / cuki vagy , mindig aranyos emojykkal... ahogy kell
Igazából általában mindig megkérdezi hogy vagyok. Nem nagyon találkoztam még életem során olyan fiúval aki “csak” barátkozni akart volna, viszont ő nagyon kitartó mert augusztus óta. Szerintem kicsit bejövök neki és eddig azt gondoltam azért nem “vallja be” mert visszahúzódóbb.
De félek tőle hogy nagyon félrenézem a szitut. Most karantén alatt is magyon sokat beszélgetek vele.
Bevallani én nem nagyon merném neki..
ti hogy jönnétek rá h bejöttök e valakinek, es ha sejtitek, hogy gyorsítanátok a folyamatot kicsit ha mindketten félénkek vagytok?
Gyanús, h. tetszel neki.Lehet nem kap tőled egyértelmű jeleket.
Kérdezz rá, h. pl. te kivel találkoznál szívesen az osztályból karantén alatt. Te írhatnád, h. te vele.
Nagyon érdekesen gondolkozol. A felszínen minden jelet meg ad a srác az érdeklődésre. A kérdés csak már az, hogy mennyire ismerted meg őt ebben a pár hónapban. Elmondott magáról ilyat is amit másnak nem ? Át szoktatok térni érzelmi vonalakra is ? Amiko eggyüt vagytok van fizikai konkatrus, mint pl egy ölelés vagy akár mi amiből érzed, hogy te kellenél neki ?
És ha erre mind igen a válasz ami arra utal, hogy akar e tőled többet a kérdés csak igazából az lessz, hogy te első sorban akarod e őt, és te ezért mit teszel.
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!