Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti hány évesen vesztett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Én 15, osztály kiránduláson Szerintetek korai volt nagyon?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 18. 12:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Én 16 évesen és szerintem az is korai volt. Nem pont egy osztály kirándulás a megfelelő hely erre de már ha megtörtént akkor vissza csinálni nem lehet. Ami javasolni szeretnék neked, hogy ne feküdj össze ezek után fűvel-fával mert hosszú távon nem biztos hogy kifizetődő lesz. A saját érdekedben fogadd meg :)
2020. ápr. 18. 13:04
 2/22 A kérdező kommentje:

Jaa értem.

Nem, nek fogok, most csak a kivancsisag izgatott hogy milyen lehet ezert se tudtam ellen allni

Hat teny hogy nem tul romantikus egy osztalykirandulason elveszteni..

2020. ápr. 18. 13:07
 3/22 anonim válasza:
69%

Én 22 éves voltam az elsőnél, és szintén azért mentem bele, mert úgy éreztem, már nagyon itt az ideje, és kíváncsi voltam, milyen. Utólag örülök, hogy kicsit érettebb fejjel történt ez meg velem, de egyébként szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a szüzességnek. Inkább sokat kellene beszélgetni erről még a tinédzser évei előtt is a gyerekekkel, hogy ne teljesen tapasztalatlanul vágjon bele a szexuális életbe.

Ha nem volt traumatikus az első élmény, 15 évesen talán nem volt annyira korai nálad ez a dolog, de tényleg figyelj majd oda, hogy ezzel ne élhessen vissza senki, mindig gondolj arra, hogy a te tested, a te döntésed, nem kényszer a szex.

2020. ápr. 18. 13:25
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
22 évesen, 3 éve ismertem a baratomat, mikor összejöttunk, utána 2 hétre rá feküdtünk le egymással
2020. ápr. 18. 13:44
 5/22 anonim ***** válasza:
74%
16 és fél évesen. Két évig jártunk. Nekem szép emlék összességében, mert mindkettőnknek a másik volt az első.
2020. ápr. 18. 14:00
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

17 évesen, szerencsére nem bántam meg. Az ,,akció" után az ölébe ültett és zongorázott. Sajnos a fiuval már nem vagyok, együtt, de nem is haragban váltunk el.

Ha esteleg más fiatal lány is olvasgatt itt üziket nyugodtan állithatom,hogy nem maradtok kis semmiböl ha esteleg még szüzek vagytok :)

21L

2020. ápr. 18. 14:23
 7/22 anonim ***** válasza:
78%
nem azt mondom, hogy korai volt, mert ezt mindenki döntse el maga, de szerintem egy osztálykiránduáls ritka rossz alkalom erre. annyira nem tudom elképzelni, hogy én úgy ráhangolódjak, nekem fontos lenne a nyugalom, az meg ott tuti nincs
2020. ápr. 18. 14:37
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
21 évesen.
2020. ápr. 18. 14:38
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
jó, hogy nem nyitottak rátok :D
2020. ápr. 18. 14:39
 10/22 anonim ***** válasza:
31%

En 40 voltam. De ismerek olyat aki 39 es ismerkemokyat aki 38

Es ismerek olyat aki 12-38 ig

Istenem micaoda ostoba kerdes...

2020. ápr. 18. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!