Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Én 15, osztály kiránduláson Szerintetek korai volt nagyon?
Jaa értem.
Nem, nek fogok, most csak a kivancsisag izgatott hogy milyen lehet ezert se tudtam ellen allni
Hat teny hogy nem tul romantikus egy osztalykirandulason elveszteni..
Én 22 éves voltam az elsőnél, és szintén azért mentem bele, mert úgy éreztem, már nagyon itt az ideje, és kíváncsi voltam, milyen. Utólag örülök, hogy kicsit érettebb fejjel történt ez meg velem, de egyébként szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a szüzességnek. Inkább sokat kellene beszélgetni erről még a tinédzser évei előtt is a gyerekekkel, hogy ne teljesen tapasztalatlanul vágjon bele a szexuális életbe.
Ha nem volt traumatikus az első élmény, 15 évesen talán nem volt annyira korai nálad ez a dolog, de tényleg figyelj majd oda, hogy ezzel ne élhessen vissza senki, mindig gondolj arra, hogy a te tested, a te döntésed, nem kényszer a szex.
17 évesen, szerencsére nem bántam meg. Az ,,akció" után az ölébe ültett és zongorázott. Sajnos a fiuval már nem vagyok, együtt, de nem is haragban váltunk el.
Ha esteleg más fiatal lány is olvasgatt itt üziket nyugodtan állithatom,hogy nem maradtok kis semmiböl ha esteleg még szüzek vagytok :)
21L
En 40 voltam. De ismerek olyat aki 39 es ismerkemokyat aki 38
Es ismerek olyat aki 12-38 ig
Istenem micaoda ostoba kerdes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!