Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak,7. osztályban 1...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,7. osztályban 1 pár, akik órán is ölelgetik egymást? Nem túl korai nekik?

Figyelt kérdés
Szeretnék válaszokat kapni, mert szerintem túl fiatalok ehez.

2017. okt. 29. 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Korai de ez van, több mint 10 éve voltam 7-es, de már akkor ez ment az osztályomban. Igazából a "Mit csináljak" kérdésre az a válaszom ne foglalkozz velük, nem a te dolgod ki mit csinál.
2017. okt. 29. 08:55
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Korainak korai, és valószínűleg tartós kapcsolat nem lesz, de hát kamaszodnak, dúlnak a hormonok, vágynak a szerelemre. Nem kell velük foglalkozni, mert ezek a kis párok nagyon sértődékenyek tudnak lenni 1-1 beszólásra (tapasztalat)
2017. okt. 29. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
te a tanáruk vagy? nem túl fiatalok ehhez, hanem pofátlanok. 30 évesek sem "ölelgetik egymást" egyetemi előadáson, vagy más előadáson - hanem figyelnek a tanításra. Különben minek megy oda?
2017. okt. 29. 09:31
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Öleléshez hogy lehet fiatalnak lenni? :o
2017. okt. 29. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem túl korai, szeretik egymást, a szeretet senkihez sem korai, és te pedig semmit ne tegyél, utálom az olyan embereket, akik szét akarnak választani kettő ember-t, mert szeretik egymást, lehetsz te az osztályfőnök, de akkor is ember vagy és ők is, hagyd őket 16/F
2017. okt. 29. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
5 neked sem való az iskola - órán tanulni kell - és nem szerelmeskedni
2017. okt. 29. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
7. osztályban mi olyat tanul egy gyerek, amit 5 perc netes utánaolvasás után nem tud megtanulni 10x maradandóbban?
2017. okt. 29. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Ődóga, amíg a tanárt nem zavarja és nem szól érte rájuk.

Ha viszont te vagy a tanár, hát akkor szóljál rájuk, hát tiszteljenek már meg, órán nem azért vannak ott, hanem hogy téged hallgassanak. Ültesd külön őket akár. Ha meg nem tanár vagy, akkor nem a te dolgod, próbálj nem rájuk figyelni, akár csukd be a szemed, és csak hallgasd a tanárt, de inkább bambuld a füzetedet. Az a legjobb módszer, mert akkor a tanár sem hiszi azt, hogy bealudtál a mondókáján, szóval a füzetedet nézzed, vagy ülj át te odébb máshova, esetleg szólj a tanárnak , hogy ültesse a leghátsó padba a szerelmeskedő galambpárost, és akkor már nem fognak téged zavarni. Vagy üljél te előre, és olyan helyre, ahonnan nem látsz rájuk.

2017. okt. 29. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

jól van 5 és 7 akkor fetrengjetek mámorban-közösülve az órán, utcán, színházban, majd a munkahelyen, - majd otthon "bepótoljátok"

ez ám az igazi gennyeslibsi tempó: nekem vágyaim legyenek azonnal kielégítve - mindenki más le van tojva és szégyellje magát, hogy nem érti, ez a világon a legfontosabb hogy én én! ÉN! mit mikor hogy akarok.

2017. okt. 29. 15:12
 10/10 Peter KK válasza:
100%
Háááát az eszem megáll! Hogy itt szinte mindenkinek IGAZA van. A párnak, a Tanárnak, akit zavar, annak is, meg a kérdezőnek és a válaszolóknak is! Mondom majdnem. Talán először azt kellene tisztázni a fiatalokkal, hogy miért is járnak be az órákra. Mert, ha tanulni, akkor tanuljanak. Ha meg már minden a kisujjukban van, akkor meg tanítsanak. Ha meg csak exhibicionizmusukat akarják kiélni, akkor menjenek a körútra. Viszont... valóban átesett a ló túloldalára Az, aki azt hiszi Neki bárhol és mindent lehet. Akkor már a Többieknek is lehessen... Ebből a nagy liberalizációból lesz később az anarchia. Ilyen volt már régen is, csak nem eléggé vagyunk műveltek történelmünkben. Ja, és nem tudunk tanulni hibáinkból! (Már Aki) Szóval, igaz a 9-es hozzászólása: az EGO teszi az egy párral is, hogy ti. ÉN, ÉN, meg Te, s Ti meg azt csináltok, amit akartok. Ha nem tetszik, ne is nézzetek! -- Valójában pedig csak annyi történik, hogy feszegetik a húrokat, s kíváncsi szemekkel lesik, Ki és mit szól hozzá! De főleg az óratartó. Elmondanám, hogy nálunk is volt olyan tanár (középsuli), akinél bárki azt csinálhatott az órán, amit csak akart. Mint kiderült, költőnek jó volt, de tanárnak csapnivaló. Szóval mindig kettőn áll a vásár: a tanulón és az iskolán/tanáron.
2017. okt. 30. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!