Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,7. osztályban 1 pár, akik órán is ölelgetik egymást? Nem túl korai nekik?
Ődóga, amíg a tanárt nem zavarja és nem szól érte rájuk.
Ha viszont te vagy a tanár, hát akkor szóljál rájuk, hát tiszteljenek már meg, órán nem azért vannak ott, hanem hogy téged hallgassanak. Ültesd külön őket akár. Ha meg nem tanár vagy, akkor nem a te dolgod, próbálj nem rájuk figyelni, akár csukd be a szemed, és csak hallgasd a tanárt, de inkább bambuld a füzetedet. Az a legjobb módszer, mert akkor a tanár sem hiszi azt, hogy bealudtál a mondókáján, szóval a füzetedet nézzed, vagy ülj át te odébb máshova, esetleg szólj a tanárnak , hogy ültesse a leghátsó padba a szerelmeskedő galambpárost, és akkor már nem fognak téged zavarni. Vagy üljél te előre, és olyan helyre, ahonnan nem látsz rájuk.
jól van 5 és 7 akkor fetrengjetek mámorban-közösülve az órán, utcán, színházban, majd a munkahelyen, - majd otthon "bepótoljátok"
ez ám az igazi gennyeslibsi tempó: nekem vágyaim legyenek azonnal kielégítve - mindenki más le van tojva és szégyellje magát, hogy nem érti, ez a világon a legfontosabb hogy én én! ÉN! mit mikor hogy akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!