Általános iskolás ballagásra a magassarkú (3-6 cm), illetve/vagy a vörös rúzs nagyon korai?
Hetedikes kísérőknek, és nyolcadikos ballagóknak egyaránt. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Első válaszoló:
Miért "qrvás" az, ha egyetlen egy ünnepi alkalommal egy kicsit magasabb a sarok, vagy piros/vörös rúzs van valakin?
Alapból soha sem szoktam magasabba járni, rúzsozni sem, csak láttam néhány lánynál tavaly, hogy magas sarkúba voltak, és ki voltak rúzsozva.
Alapból nekem biztos nem állna jól, csak érdekelt a dolog.
Második válaszoló: Köszi a véleményt, ment a zöld kéz!:)
Nekem pont 6cm-es magassarkúm volt a 8.-os ballagásomon. Vastagsarkú és pántos. 7-ben vettem ünnepélyekre. Ennek 4 éve. Most középiskolás vagyok és csak a nagyobb horderejű ünnepségeken viselek magassarkút. (7-8cm) Sulin kívül is csak szalagavatókra, ballagásokra, színházba, munkához (ha megköveteli) hordom. Van egy magassarkú bokacsizmám, egy szabdálom, egy papucsom meg egy körömcipőm.
Szerintem ha nem mész 5-6cm fölé, akkor nem lesz benne semmi kivetnivaló. Amúgy is nemrég olvastam, hogy a nőknél az ideális sarokmagasság 2,5-3,5cm közé esik, míg férfiaknál 1-2,5 cm.
Vörös Rúzs a ballagási bankettemen volt csak rajtam (8.-ban), a ballagáson szájfény volt és rózsaszín-barna szemhéjfesték spirállal. (nagyon halvány volt)
A magassarkú jöhet. A vörös rúzzsal viszont még várj pár évet.
Egy természetes nude árnyalat, esetleg egy kis szájfénnyel megbolondítva jobban illik egy ilyen alkalomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!