Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta kutyával tudok pasit felszedni?
Hát idegen ember nem ismeri más kutyáját.
Van ahol egyszerűen véletlenül rátámad a kutya, sok helyen hallottam/olvastam már...
Csak biztonság kedvéért kerülte ki, ezen ne parazz. Ha pedig nagyon kerulte, akkor nem szereti a kutyakat.
Ennyi, pont.
Ne vedd már támadásnak! A kutyák gyereket ösztönösen nem fogadnak el falkavezérnek. Tudom, hogy nevelés kérdése, de pont az a lényege, hogy az amstaff erős és masszív tartást, nevelést igényel, mert a fejedre nőhet akár az új kutya miatti féltékenységtől is. Ezért sem mindegy, hogy milyen karakterű, habitusú kutyát veszel mellé.
Ha egy erősen domináns kutyát fogsz ki, akkor a 2 kutya össze fog balhézni, mert más, ha kutya cimbijei vannak, akiket időközönként lát és más, ha egy másik kutyával kell osztoznia az életteren és rajtad. Ezért szokták azt, hogy a meglévő kutyát is viszik, hogy melyikkel szimpatizál és melyik kutyával nem jönne ki. Minden fajtának és minden egyednek vannak bizonyos tulajdonságai. Nem rakhatsz össze 2 random kutyát, pláne cukiságmérő alapján.
Szóval nekem eshetsz, de én inkább a kutyák viszonyát tartanám szem előtt, nem azt, hogy hány pasit tudok felszedni vele...
De, hogy a kérdésre válaszoljak (eltekintve a meglévő staffitól), inkább a közepes vagy nagy testűek vannak előnyben. Csivi, bichon, pomerániai stb inkább a női szíveket vonza. Ezek amúgy is tömeg kutyák. Spániel, vizsla, nj, sj, dobberman, golden retriever, labrador...ezekkel a fajtákkal van leginkább esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!