Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen fajta kutyával tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta kutyával tudok pasit felszedni?

Figyelt kérdés
Bulltípusú kiskutyám van, de amikor meglátják a pasik, általában elhúzódnak mellőlünk, pedig nem is nagy a kutyusom. Gondolkodtam, hogy lehet veszek mellé egy másik kutyust, hogy ne unatkozzon addig sem, míg elmegyek feladni a tippmixet. Csak nem tudom, melyik az a fajta, amelyik bejön másoknak.
2020. ápr. 15. 17:30
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
16%
ne kutyát, hanem cicát vegyél :)
2020. ápr. 15. 17:31
 2/37 A kérdező kommentje:
Cicát? Miért?
2020. ápr. 15. 17:32
 3/37 anonim ***** válasza:
72%
Komolyan aszerint akarsz kutyát venni, hogy melyik fajtával lehet jobban pasizni? Kit érdekel, hogy mik a fajta igényei, mit tudsz neki nyújtani, hogy tartanád...csak pasifogó legyen, ha már önmagad nem vagy elég hozzá, hogy ismerkedj. Tudod, ez már a szánalmas kategória...
2020. ápr. 15. 17:42
 4/37 A kérdező kommentje:
Én bármilyen kutyát fenn tudnék tartani. Stafford után már oly mindegy milyen fajtát veszek, nem kihívás. ;)
2020. ápr. 15. 17:44
 5/37 anonim ***** válasza:
27%
Csivava csak úgy fogja a pasikat!
2020. ápr. 15. 17:51
 6/37 Lazy Lover ***** válasza:
11%
Ne légy már luzer ha tettszik egy srác kezdeményez
2020. ápr. 15. 17:57
 7/37 anonim ***** válasza:
63%
Ki gondolta volna, hogy amstaffod van... Kemény, karakteres, harcra tenyésztett fajta, "menő" kategória az olyan emberek számára, mint te vagy. "Nem kihívás." Aha, oké. Készülj fel rá, ha akarsz másik kutyát, hogy lehetnek harcok, főleg ha csak a pasifogás a cél. Az amstaff "zájzáras", ha nem kapott határozott, erős nevelést, megöli a másikat. Ez illene tudnod. De ok, legyen csak az a fontos, hogy cuki legyen és a pasik imádják...
2020. ápr. 15. 17:58
 8/37 anonim ***** válasza:
14%
Nálam rossz pont a kutya!
2020. ápr. 15. 18:07
 9/37 A kérdező kommentje:
7-eske, kiscsibékkel játszik a kutyusom, olyan szelíd. Más kutyát meg végképp nem bánt. De Te biztosan ismered a ''harcikutyámat.'' Akkor lesz harcikutya az eb, ha azzá van nevelve. Illene tudnod.
2020. ápr. 15. 18:10
 10/37 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem téged kerülnek el és nem a kutyád.
2020. ápr. 15. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!