Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a nagyobb szégyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nagyobb szégyen?

Figyelt kérdés

21 évesen még nem csókolóztam és még nem volt barátnőm. Melyiket lehet jobban tolerálni? Esetleg melyik a kevésbé nevetségesebb a mai világban?

A válaszokat előre is köszönöm.

2020. ápr. 15. 17:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Veled nem lehet másképp beszélni, sajnálom. De nyugi, majd én leírom, amit hallani akartál: igen, rohadt gáz, hogy 21 évesen még nem voltál képes összeszedni egy csajt sem, úgyhogy menj tovább depizni, ahogy az egy incelhez illik.
2020. ápr. 17. 16:29
 22/26 A kérdező kommentje:
Téged pedig nem lehet komolyan venni. Egyrészt azért mert több üzenet váltást követően vagy csak képes a kérdésre valamilyen formában reflektálni, másrészt pedig azért mert a megnyilvánulásaid a kulturális háttered illetve a intellektusod hiányáról árulkodik.
2020. ápr. 17. 17:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a 17 éves lány vagyok.

A kérdésed alá nem volt kiírva, hogy melyik 'halmazból' várod a válaszokat, ezért bátorkodtam válaszolni, kérlek nézd el ezt nekem.(Cinikus ember vagyok, bocsi ezért is) Alapvetően szerintem én is kulturált voltam. De én a helyedben elgondolkoznék rajta, hogy miért nem volt még kapcsolatod és, hogy miért nem csókolóztál még. Van úgy, hogy nem a tömeggel van hiba. Na ez most egy ilyen helyzet. Ha megnézed a válaszokat, kb. olyan 90 % válaszolta ugyanazt. Nem hiszem, hogy a válaszolók közül mindenki 17 éves lenne és lány.

Alapvetően nem is feltétlen a kérdésed kiírásával volt a probléma, hanem ahogy utána reagáltál egyes válaszokra. Meg kell tanulni elfogadni mások véleményét, akkor is ha az a tiéddel nem egyezik. Ahogy mondtad, szólásszabadság van ;) Egyébként ha egy nagyon komoly kérdést írtál volna ki, mondjuk a politika kategóriában vagy a különböző tudományok témakörében, ahol tényleg komoly vitákat lehet folytatni bizonyos dolgokról, vélemény és tények alapján egyaránt, akkor azt mondom értem ezt a vergődést amit itt lenyomsz de így nem teljesen. Azt sem értem miért próbálod megmagyarázni a dolgokat, ha mi gondoljuk rosszul. Ahogy itt már előttem írták, mindenki saját magából és az őt ért ingerekből indul ki. Ha ez neked nem tetszik, akkor nem ide kell kérdést kiírni. Ennyi

Egyébként azt nagyon könnyen lehet tolerálni, hogy nem volt még barátnőd, és nem csókolóztál még, azt viszont már kevésbé, ahogy reagálsz és amilyen leereszkedően és arrogánsan viselkedsz. Nyilván van olyan, akinek ez bejön....bár akkor nem értem, miért nem volt még barátnőd?

Ja tudom, mert nem jön be senkinek se.

A kereslet megtalálja a kínálatot. De amit mások keresnek azt te nem kínálod. Ez a probléma

Legyél egy kicsit kedvesebb, elfogadóbb, kevésbé kivagyibb, egyből lesz kapcsolatod.

2020. ápr. 17. 20:31
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is lassan húsz éves vagyok, szűz, esélyem sincs kapcsolatra. De minek feltenni egy olyan kérdést, amire egyértelmű a válasz? Nem, nem ez a természetes. Nem, nincs bennünk semmi "plusz", nem vagyunk mi, szűz srácok "csiszolatlan gyémántok".

Igen, a lányoknak sokkal nagyobb a keletje a társkeresési piacon. A normális, szolid, esetleg okos lányok korán elkelnek, és ha véget is ér egy kapcsolatuk, szinte azonnal lesz rájuk jelentkező.

Nem ez a természetes, hogy huszon/harmincéves korunkig szűzek maradunk, de nem is szégyen. Nem szégyen, mert önbizalomhiánytól kezdve potenciazavar is lehet akár az oka. Ez mindenki magánügye.

Azt viszont gáz, hogy a kérdésed leírása alig négy soros, majd ehhez képest rengeteget rageltél pár válaszoló beszólásán.

2020. ápr. 17. 22:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem árulkodik az intellektusomról, mert kizárólag a magadfajtákkal beszélek így. A prolikkal. Továbbá a kérdésednek sincs semmi értelme, mivel a vak is látja, hogy csak panaszkodni jöttél ide. Képtelen vagy elfogadni, ha valaki más véleménnyel van erről a témáról, mint te. Az ilyeneket kéne intézetbe zárni, mert csak fertőzitek az emberiséget. Egy depressziós, uncsi, szürke kis incel vagy, aki még 50 évesen is a sarokban kuporogva fogja várni a sültgalambot a szájába, miközben mások annyi kalandban vesznek részt, amennyit a te ostoba agyad fel sem tudna fogni. További kellemes vergődést, szüzikém. :)
2020. ápr. 17. 23:34
 26/26 A kérdező kommentje:

"A kérdésed alá nem volt kiírva, hogy melyik 'halmazból' várod a válaszokat"

- Ha felteszek egy politikai kérdést, akkor értelemszerűen nem a párkapcsolatok halmazából fogom várni a választ. Mint ahogyan a feltett kérdésemből is értelemszerűen lehet következtetni arra, hogy kizárólagosan a célközönségem, azon emberekből tevődik össze, mely a kérdésben szereplő két alternativa közül, valamelyiket képviseli. Habár azt nem gondoltam volna, hogy ezt magyarázni kell.

"Van úgy, hogy nem a tömeggel van hiba. Na ez most egy ilyen helyzet. Ha megnézed a válaszokat, kb. olyan 90 % válaszolta ugyanazt."

- Szeretném leszögezni, hogy én is sokszor hajlok arra, hogy leginkább a tömegnek van igaza és az egyén gondolkodik hibásan. Tehát ez a logika egyáltalán nem áll távol tőlem. Ugyanakkor szerintem a jelenlegi helyzet több ok miatt sem vezethető le erre a logikára. Kezdjük az első okkal, ami kimerül abban, hogy valóban a 90% ugyanazt válaszolta, csak nem az én kérdésemre. Innentől fogva a sötétben tapogatózik az ember továbbra is. Másodsorban pedig a 90% válasza át van itatva erős cinizmussal, személyeskedéssel, lejáratni próbáló szlogenekkel és olyan kontextusba van ültetve, ami finoman fogalmazva is hányinger keltő. Az ilyen magatartást pedig nem tudok tolerálni.

"Alapvetően nem is feltétlen a kérdésed kiírásával volt a probléma, hanem ahogy utána reagáltál egyes válaszokra. Meg kell tanulni elfogadni mások véleményét, akkor is ha az a tiéddel nem egyezik. "

- Értem, tehát véletlenszerűen sem az volt a kiinduló probléma, hogy milyen módon válaszoltak .. Röviden fogalmazva én próbálok oly módon választ adni, amilyen módot megérdemelnek. Arról pedig szó sincs, hogy én ne fogadnám el mások véleményét. Viszont nem gondolom, hogy ezeknek a véleményeknek a megosztásának a helye a posztom alatt lenne.

"azt viszont már kevésbé, ahogy reagálsz és amilyen leereszkedően és arrogánsan viselkedsz."

- Ha egy kutya rád támadt és beléd harap ok nélkül, akkor nem hiszem ,hogy erre az lenne a válaszod, hogy megsimogatod. Nem mellesleg ezt a stilust, amit ti közvetitettek én felém, nagyon nehéz nem lenézni.

24: Azt gondolom, hogy ez nem ilyen fekete-fehér. Ha igy lenne, akkor nem született volna meg a kérdésem.

"Azt viszont gáz, hogy a kérdésed leírása alig négy soros, majd ehhez képest rengeteget rageltél pár válaszoló beszólásán"

-Mi ebben az ok-okozati összefüggés?

"Nem árulkodik az intellektusomról, mert kizárólag a magadfajtákkal beszélek így."

- Szóval csak azoknál hozakodsz elő a sz.rházi éneddel, akik nem hajlandóak alárendelni magukat a bicskanyitogató stilusodnak? :)

" A prolikkal."

Én lennék a világ legboldogabb embere, ha a prolik olyan emberekből tevődnének össze mint én. Viszont "sajnos" azt látom a válaszaidból, hogy leginkább te hordozod a proliság stilus jegyeit. Gondolok itt a önfeledt személyeskedésre, az érvelés készség hiányosságaira és az alaptalan megszólalásaidra.

"Képtelen vagy elfogadni, ha valaki más véleménnyel van erről a témáról, mint te."

- Hát ha igy közlik az emberek a véleményüket mint ti, akkor szerintem nem csak én, hanem senkise fogadná el. Eleve nem is a kérdésemre válaszoltok. Emellett pedig nem is érveltek az álláspontotok ellen, akkor mégis miért kéne elhinnem? Eléggé nagy gáz lenne a világban, ha úgy kéne elfogadni az emberek állitásait, ha okot sem adnak arra.

2020. ápr. 18. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!