Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a nagyobb szégyen?
21 évesen még nem csókolóztam és még nem volt barátnőm. Melyiket lehet jobban tolerálni? Esetleg melyik a kevésbé nevetségesebb a mai világban?
A válaszokat előre is köszönöm.
6: Nem gondolom, hogy a te álláspontod kéne elfogadnom objektiv megközelitésnek. Ha ez igy lenne akkor valóban én lennék a szégyen, de kérlek engedd meg, hogy másképp gondoljam. Emellett azt sem értem, hogy miért kéne elfogadnom az emberek válaszát ha teljesen a kérdésemtől független az ő kommentjeik, amik még érveléssel sincsennek alátámasztva csak megkisérelve egy jókora nagy cinizmussal. Emellett ha nem derült volna ki, a kérdésem olyan emberek számára került leirásra, akik a két alternativa közül valamelyiket képviselek. Ez nem determinálja azt, hogy én ezen emberek közzé tartozom, viszont mégis olyan válaszokat kapok, amik már abból indulnak ki, hogy ezt feltételezitek rólam.
Mndenesetre a mai közgondolkodás elég erősen dominálja azt a gondolatmenetet, hogy igenis szégyen az, ha valaki 21 évesen nem csókolózott vagy nem volt barátnője. Én elhiszem azt, hogy egy nagyon nemes dolog nem ezt állitani, de a tények azok engem igazolnak. Rendelkezem olyan tapasztalatokkal, hogy pár gyk-s ellen mondat után nem fogom azt gondolni, hogy a világ nem azt sugallja, amit én irok.
Ha ennyire komoly álláspontod van, minek teszed fel a kérdésedet "néhány gyk-snak?" Nem értem miért pazarlod a drága idődet rá
Egyébként nyílván egy ilyen kérdésre nem fogsz más választ kapni
Ahelyett hogy ismeretlen embereket degradálsz le, pusztán csak azért mert a véleményünket leírjuk neked ahogy egyébként kérted mivel egy kérdést tettél fel ide a gyakori kérdésekre "néhány gyk-snak"
Hozzáteszem itt a cinizmust nem nagyon lehet elhagyni mert a kérdés kimeríti a nevetséges fogalmát
Egyébként én mindkettőt képviselem
Se kapcsolatom nem volt még és csókolózni se csókolóztam még
És láss csodát nem szégyenkezem miatta és nem érzem magam egy társadalmi hulladéknak csak ezért, mondjuk másért se
Ndm tudom pontosan hanyadik válasz az
enyém de a 17/l voltam
Ja egyébként inkább erősítem a "néhány gyk-s" táborát mintsem hogy egy gyp-s legyek
Helló, kedves kérdező, #6 vagyok.
Kiírtál egy kérdést. Vagyis véleményt kértél. Itt mindenki magából kiindulva válaszol, saját tapasztalatai alapján, tehát nem is értem, milyen választ vártál. Nincs külön törvénybe foglalva, hogy bizonyos életkorban már szégyenkezni az ilyen miatt, erről mindenkinek más a véleménye.
És mégis milyen érvelést vársz? Az, hogy hány kapcsolatod volt, a kutyát sem érdekli, normális ember fent sem akad rajta. Semmi baj nincs azzal, hogy vársz, amíg eljön az idő. Azért nincs érvelés, mert nem kell, mindenki közölte, hogy ezzel semmi gond sincs, csak te estél a válaszolóknak ok nélkül. Nézd meg a többi ilyesféle kérdést, azokra is ugyanilyen válaszok érkeztek, mert az emberek többségének nem számít az ilyesmi. Persze biztos vannak kivételek, de én még csak nem is találkoztam ilyennel gyakorin. Semmi okod szégyenkezni, az emberek azért néznek furán az ilyen emberekre, mert manapság ez ritka. De ez nem jelenti azt, hogy probléma van veled.
És igenis, ha kiírsz egy kérdést, el kell fogadnod a válaszokat, máskülönben a kérdés semmit sem ér. Az, hogy nem olyan válaszokat kaptál, amilyenekre számítottál, az már nem a válaszolók hibája.
Általában ha valakinek volt már kapcsolata (legalábbis olyan, ami nem 11-12 évesen volt és egy hétnél tovább tartott), abból következik az is, hogy az illető már csókolózott. Furcsállnám nagyon, ha olyan fiúval ismerkednék, akinek kapcsolata volt már, de csókban még nem volt része.
Az egyébként egyáltalán nem gáz szerintem azért többek szerint is, hogy nem volt még barátnőd. Az, hogy nem csókolóztál már érdekesebb, én meglepődnék rajta, de 21 évesen nem vagy még annyira elkésve.
"Egyébként nyilván egy ilyen kérdésre nem fogsz más választ kapni"
-Már kaptam rá más, normális választ.
"Ahelyett hogy ismeretlen embereket degradálsz le"
-Ha nem vetted volna észre, én vagyok az egyetlen, aki ellen Ti személyeskedtek, én pedig próbálom a kulturáltság mezején megoldani ezt a "vitát".
" pusztán csak azért mert a véleményünket leírjuk neked ahogy egyébként kérted "
-Én a véleményetek azon szegmensét "kértem" tőletek, amely vonatkozásban a kérdésem az aktualitását élvezi. Ti pusztán személyeskedtek, cinikus megjegyzéseket tesztek rám és olyan mondatokat irtok, amely köszönő viszonyban sincs a kérdésemmel. (tisztelet a kivételnek)
"Hozzáteszem itt a cinizmust nem nagyon lehet elhagyni mert a kérdés kimeríti a nevetséges fogalmát"
-Elfogadom ha igy gondolod, viszont akkor továbbra is felmerül bennem a kérdés, hogy mit keresel a kérdésem alatt, ráadásul akkor miért szólsz hozzá?
"Egyébként én mindkettőt képviselem
Se kapcsolatom nem volt még és csókolózni se csókolóztam még
És láss csodát nem szégyenkezem miatta és nem érzem magam egy társadalmi hulladéknak csak ezért, mondjuk másért se"
-Ha nem tűnt volna fel, én nem 17 éves vagyok, ráadásul én a másik nemhez tartozom. A te korodban az intimitás hiánya természetesnek számit. Ezért sem érzem a létjogosultságod a posztom alatt, de hát szólás szabadság van..
"Ja egyébként inkább erősítem a "néhány gyk-s" táborát mintsem hogy egy gyp-s legyek"
-Hát ha a gyk-s identitással olyan személyiséget kölcsönzök magamnak, mint amellyel ti rendelkeztek(tisztelet a kivételnek), akkor büszkén felvállalom a gyp-s szerepet.
"Itt mindenki magából kiindulva válaszol, saját tapasztalatai alapján, tehát nem is értem, milyen választ vártál."
-Ahogyan fogalmaztál, valóban véleményt kértem. Viszont ahogyan az előbb is emlitettem, ezt a bizonyos véleményt egy bizonyos halmazból kivántam megkapni. Nos, itt a legtöbb válaszoló nem rendelkezik ezzel a halmazzal, szóval ezért sem értem, hogy akkor miért osztjátok meg azt a véleményt, amit nem kértem.
"Azért nincs érvelés, mert nem kell, mindenki közölte, hogy ezzel semmi gond sincs, csak te estél a válaszolóknak ok nélkül."
Hát nem tudom ,hogy te valóban az én kérdésem alatti hozzászólásokat olvasod-e .. Mindenki közölte a maga degenerált stilusában (tisztelet a kivételnek), azt ,amire nem is voltam kiváncsi és amit nem is kérdeztem. Olyan ez mint a filmnézés, ha nem tetszik, akkor nem nézem. Ha a kérdésemre nem tudtok érdemi választ irni, akkor továbbra sem értem, hogy miért szóltok hozzá. Érvelés meg azért kell, hogy legyen okom elhinni azt, amit állitottok.
" mert az emberek többségének nem számít az ilyesmi. "
Én elfogadom, ha vannak olyan emberek, akiknek nem számit az ilyesmi, sőt örülök neki. Nem mellesleg számomra sem számit az ilyesmi. Viszont a kérdésem célközönsége olyan emberekhez szólt, akiknek számit az ilyesmi, én pedig kiváncsi voltam, hogy akkor leginkább melyiket tartják szégyennek az alternativák közül. Mielőtt megkérdeznéd azért voltam erre kiváncsi, mert tapasztalataim szerint, az emberek 80%-nak számit az "ilyesmi" ..
"És igenis, ha kiírsz egy kérdést, el kell fogadnod a válaszokat, máskülönben a kérdés semmit sem ér. "
Tehát olyan dimenzió nincs, ahol a válasz nem ér semmit? Mert én inkább ebben hiszek. Ahogy mondani szokták, hülye kérdés nincs, csak hülye válasz.
15: Én is igy gondolom .. Remélem azért az első csóknál, emiatt nem kerülök kellemetlen helyzetbe. :D
16: Remélem mások is igy vélekednek majd erről.
" ha ennyire arrogánsan állsz a dolgokhoz,"
-Én csak próbálok úgy állni a dolgokhoz, ahogyan hozzám állnak. De szerintem még mindig nemesebb lelkű vagyok, mint egyes válaszolók.
"Mi a létjogosultsága a kérdésednek? "
-Statisztikai felmérés.
"Akármelyik kimenet igaz, nem random emberek véleménye fogja alakítani az életedet."
-Az életemet nem, csak az egyes szegmenseit.
" Az meg, hogy rád nem igazak a kérdésben említett opciók hihetetlen, mert akkor meg sem fogalmazódott volna benned a kérdés"
-Tehát ha én nem vagyok meleg, akkor nem tehetek fel a melegekről kérdés, mert az hihetetlen lenne? Kérlek gondolkodj mielőtt le irsz valamit.
"nem támadnál"
-Nem támadok, hanem védekezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!