Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodom mindig az exemről?
Figyelt kérdés
Soha nem szoktam rá gondolni, de ezek az álmok mindig felidézik bennem a régi emlékeket.
Hogyan érhetném el hogy az agyam ne idézze fel újra és újra az álmomban?
2020. ápr. 10. 15:45
1/3 anonim válasza:
Lehet hianyzik neked (tudatalatt)
Van ilyen
2/3 anonim válasza:
Idővel elmúlik. Ha esteleg idővel megint álmodsz róla akkor már nem is foglalkozol vele majd!
Én régi barát és ellenségekkel is szoktam álmodni, még sem jelenti ez azt hogy hiányoznak tudat alatt vagy bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!