Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mar masodjara almodom vele....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar masodjara almodom vele. Miert?

Figyelt kérdés
Van egy fiu, aki nagyon tetszik nekem. Szerelmes nem vagyok, csak eleg eros a vonzalom. Ugy gondolom hogy en is tetszek neki. Beszelgettunk mar elegge intimebb temakrol, csak neki baratnoje van, igy annyiban maradt a dolog. Azota nem is beszelunk, nem is talalkozunk. Viszont en elegge sokat gondolok ra, es mar masodjara almodtam vele. Az elso az egy honapja volt korulbelul, de lehet van tobb is. Akkor az volt az almomban, hogy szakitott a baratnojevel, mert rajott hogy velem szeretne lenni. A masodik pedig tegnap este, es abban az alomban ossze is jottunk. Nagyon boldog voltam, aztan reggel csak rajottem hogy alom volt sajnos :D az lenne a kerdesem, hogy ennek van valami jelentosege? Marmint hogy esetleg ez lehet e annak betudhato hogy szeretne tolem valamit, vagy hogy kesobb lesz valami es mar megalmodtam elore? Vagy ez csak az hogy en gondolok ra?
2017. jún. 19. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg az álmok a tudatalatti vágyainkat félelmeinket fejezik ki. Vagy éppen elalvás elött túl sokat gondolsz rá. És némely esetbe jelentòsége is lehet de sztem ebbe nincs
2017. jún. 19. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Beképzelted.
2017. jún. 19. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:

"Beszelgettunk mar elegge intimebb temakrol, csak neki baratnoje van, igy annyiban maradt a dolog."

Ha tiniként ez megy, mi lesz később......Előre sajnállak titeket.

2017. jún. 19. 23:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Harmadik: annyira kicsik azert mar nem vagyunk, nekem volt egy harom eves kapcsolatom es neki is volt a mostani baratnoje elott egy hosszabb. Szoval koszonjuk, de nem kell minket sajnalni, nyilvan nem fogunk mindenfele jott menttel lefekudni, legalabbis en nem az a lany vagyok, nala viszont mas a helyzet, benne megfogott valami, eppen ezert is voltam hajlando vele olyanrol beszelni, amit massal biztos nem :)

A tobbieknek viszont koszonom a valaszokat :)

2017. jún. 19. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!