Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodok ilyeneket az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok ilyeneket az exemről?

Figyelt kérdés

Az volt, hogy kiderült, hogy egy munkahelyen dolgozunk. Aztan lattam ahogy elment a bevasarlo kozpontba kajalni.

Es ossze futott egy regi haverommal akivel joban vannak..

Utana nekem is veget ert a muszak utana mentem es ugy tettem mint ha nem vennem eszre.

Aztan osszefutottunk es jottek a haverjai. 2 tini fuves gyerek. Aztan az egyiket ott olelgette. Utana atjottek hozzam aztan felebredtem.

Annyit kell tudni, hogy 1 honapot egyutt voltunk. Utana szakitas utan 3 honappal szerelmes lettem.

Probaltam leszarni, de mindig visszajottek az erzesek.

Utana tettem egy probat ami kudarcot vallott.

Es most az a helyzet h nem akar velem tobbet beszelni.

Lanyról annyit, hogy nagyon link..

Én meg nem drogozom

2019. jan. 1. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
41%
Jóvan.
2019. jan. 1. 14:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt remelem a kesobbiekben hasznodra vallik
2019. jan. 1. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!