Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan tini lányok akiknek az idősebb férfiak tetszenek?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?2020. ápr. 10. 15:32
41/54 anonim válasza:
Tulajdonképpen én nem vagyok tini, mégis az idősebb srácok tetszenek. Persze nem a 30 évvel idősebbek. Soha nem akartam hogy golffal vigyenek Balatonra, sőt azt sem akarom hogy bárki eltartson. Attól függetlenül még mindig tartom magam ahhoz, hogy a korosztályomban a pasik négyrésze éretlen.
Nem az instapics@kból kell kiindulni.
42/54 anonim válasza:
*nagyrésze. Mielőtt belekötnétek :D
43/54 A kérdező kommentje:
Dehogy kötünk! Nem vagyunk mi #40, aki privatban b...szogat mas valaszolokat... 😀😀😀
2020. jún. 17. 20:57
44/54 A kérdező kommentje:
Ja, #39 😂😂😂😂
2020. jún. 17. 21:02
46/54 anonim válasza:
Volt egy osztalytatsam altalanosban akinek mindig a tanaraink jöttek be
47/54 anonim válasza:
Igen hallottak alapján sokaknak az idősebbek jönnek be, köztük nekem is :)
48/54 anonim válasza:
De peresze nem úgy értem az idősebbet hogy 10 évvel mondjuk :D
49/54 anonim válasza:
Tapasztalatból, környezetemből tudom, hogy igen vannak ilyen lányok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!