Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan tini lányok akiknek az idősebb férfiak tetszenek?
Igen, elég sok tinilány van, akiknek az idősebb férfiak jönnek be. És elég sok olyan idősebb férfi van, aki enged ezeknek a lányoknak.
Ez nem helyes.
Sajnálom, hogy a tinifiúk nem elég érettek, de vajon mennyire érett az a férfi, aki egy 18 év alatti lánytól elveszi már csak az első csókját is?!
Szia.
Szerintem nagyon sokan vannak akik az idősebbekhez vonzódnak, köztük én is. 😊😅
Engem azért fognak meg jobban az idősebb pasik, mert sokkal éretteben gondolkodnak és tapasztalabbak(ezt értheted bárhogy)is. És ez nagyon fontos szerepet játszik szerintem egy kapcsolatban. Mert ha most így belegondolunk a fiúk a legtöbb esetben sokkal később érnek mint a lányok és ez elég nagy kihatással tud lenni általában egy kapcsolatra.De mindenki máshogy látja 🤷♀️Ez az én véleményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!