Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 evesen 155 cm, ez hatrany...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 evesen 155 cm, ez hatrany vagy elony?

Figyelt kérdés

Voltunk orvosnal, tobbnel is. Valoszinu ekkor a maradok. Teljesen aranyos a testalkatom, vekony vagyok, nem gebe, sportolok minden nal. Nem vagyok csunya. Szerintetek ekkora magassaggal fogok fiut talalni magamnak?

16/l

2020. ápr. 9. 04:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%
185centi magas vagyok. Ismerek kb veled egy magas lányt és eléggé sokáig szerettem volna összejönni vele, szóval szerintem lehet neked is párod, akár magasabb is ha titeket nem zavar :)
2020. ápr. 9. 09:34
 12/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem, de a "legalabb nem kell leterdelned" poenokra keszulj fel :D
2020. ápr. 9. 09:55
 13/27 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, nagyon jol estek! Utolso valaszolo, gratulalok az intelligenciadhoz
2020. ápr. 9. 09:58
 14/27 Barackoshányás ***** válasza:
90%
Az előző válasza egy régóta terjedő poén, 160 centisként szerintem vicces, egyáltalán nem bántónak szánta
2020. ápr. 9. 10:15
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, miért kell orvoshoz rohangálni azért, mert valaki nem egy felhőkarcoló?
2020. ápr. 9. 11:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En 17 vagyok kb 155-os magassággal

Az utóbbi 5 év alatt nőttem 1-1 centit, és mikor szóváteszem, hogy mennyire utálom ezt (mivel nem érek fel egy csomó dolgot, ráadásul én vagyok a legkisebb az osztályban), erre nekem mindig azt mondják, hogy pedig aranyos, cuki és hamar párt lehet így találni.

Természetesen fogsz te is fiút találni, emiatt ne aggódj ez nem lesz akadály

A mi magasságunk előnynek számít (bár én még örülnék +10 centinek))

2020. ápr. 9. 11:38
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy talàlsz majd fiùt.

Vannak fiúk akik kifejezetten az alacsony lànyokra buknak.

Szerintem nem magassàgtòl függ a szerelem.

Ha van egy vonzò kisugàrzàsod az bőven elèg.

2020. ápr. 9. 13:51
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajod nincs és cuki.

Barátom anyukája 45 éves és 155 cm és semmi baja. Alkat kérdés

2020. ápr. 9. 15:59
 19/27 A kérdező kommentje:
Azert kellett orvoshoz mennem, mert olyan sportagat uzok amihez kell egy adott magassag. Sajnos be kellett fejeznem, mert a rontgen kimutatta, hogy a csontjaim eddig fejlodtek, ey nem leszek magasabb. Ezert voltunk vagy harom orvosnal, hogy biztosak legyunk. Aki viccelt attol bocsanatot kerek, csak nem szoktam meg az ilyen vicceket.
2020. ápr. 9. 18:42
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok

Ohh azt sajnálom, hogy ezért kellet abbahagynod. Kosár volt a sport?

Tornászlany lehetnel viszont:)

2020. ápr. 9. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!