Szerintetek az hátrány, ha nagyon őszül a hajam 18 évesen?
Figyelt kérdés
Lényeg,hogy féléve lettem kb. 18 éves,a hajam pedig már 3-4 éve őszül folyamatosan.Egy éve még kevés embernek tűnt fel,de most már szinte mindenki szóvá teszi. Kb. minden 6-7. hajszálam ősz lehet.Gondoltam már arra,hogy befestem,szerintetek?18/F2019. okt. 30. 16:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon menő.
De lehet csak nekem van ilyen fura izlesem?
2/5 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. Nem hinném hogy egy normális lánynak ez gondot okozna.
20N
3/5 anonim válasza:
Szerintem az egy pasinál még sármos is tud lenni. :)
A helyedben nem festetném be. Így különleges vagy, ez még egy plusz dolog, amiről emlékezni tudnak rád.
4/5 anonim válasza:
Ha màr van egy ilyen + “adottságom” én büszke lennék rá és kihasználnám. Nem festetném be de ha téged zavar akkor inkább festesd be. Engem nem zavarna, van olyan ismerősöm akinek direkt fehérre van festve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!