Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szoktatok néha "izgulni" az exeitek miatt? (Nem szexuális értelemben)
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy valamiért nem féltitek? Ha másnem most a koronavírus kapcsán?
Nekem néha eszembe jut az exem és hiába nem vagyunk jóban, remélem nem kaja el.
(Tűfóbiás)
2020. ápr. 7. 23:39
2/6 A kérdező kommentje:
Azért van olyan exem is, hogy pl ha egy felhőkaroló tetején álnék és csak úgy menthetném meg, hogy elsétálok onnan inkább leugranék... :D
Csak őt sajnálom azért. Tényleg szerettem, meg lehet bár utálom mint a nyavaját, de rosszat soha nem akarnék neki. Olyanból csak pár kivételes ember van.
2020. ápr. 8. 00:09
3/6 anonim válasza:
1. Ehhez a féltéshez nem kell hogy valaki az exem legyen, telejsen felesleges kategorizalni
2. Kb 59 db exem van kinanfranc akarna ennyirol tudni, facen sem vagyok hajlando ismerosok koze venni
4/6 anonim válasza:
Nem, ő már a múltam, ugyanolyan hatással van rám, mint bármelyik idegen ember, aki szembe jön velem.
5/6 anonim válasza:
Nekem már van új barátom, de persze eszembe jutott az exem, akivel már másfél éve szakítottunk. Nyilván nem szeretem már, de emberként érdekel mi van vele, mint ahogy minden barátom és ismerősöm. Remélem rendben van.
6/6 anonim válasza:
De :) Érdeklődés képpen 1 év nem kommunikálás után meg is kérdeztem tőle hogyan éli meg a helyzetet kiderült hogy sokat változott előnyére ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!