Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti a kevésbé szép...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti a kevésbé szép lányokat is meg szoktátok bámulni (jó értelemben)?

Figyelt kérdés

Mostanában többször is észrevettem, hogy egy korombeli vagy egy kicsit idősebb fiú bámul, ami azért kellemetlen, mert semmi extra nincs a full átlagos alakomban, és arcra elég ronda vagyok. Szóval ilyenkor mindig az van bennem, hogy "Úristen, ez most azt nézi, milyen ronda vagyok!!!". Mert hát ez valószínűbb, mint hogy vonzónak találjon. De nem tudom. Jól érezném magam, ha az emberek nem néznének rám, dehát joguk van bámulni, csak azért nem mindegy, mi okból.

Ti amikor egy középszerű lányt néztek, mit gondoltok? Hogy milyen ronda? Vagy csak úgy kedvetek van bámulni valakit?

2017. jún. 26. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Azért nem bámulok valakit, mert ronda. Szerintem vonzónak talál :D
2017. jún. 26. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
A pasik minden nőt megbámulnak, aki vékony. Tök mindegy, hogy ronda vagy szép. Szóval nem is értem, hogy a csajok mit agonizálnak annyit a külsejükön, legyél gebe, ennyi a lényeg.
2017. jún. 26. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják, hogy terepszemle, és téged is vettek annyira, hogy megnézzenek. Úgyhogy ne magadat off-old, mert akkor mégse vagy csúnya.
2017. jún. 26. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Még csak vékony se vagyok: 170 cm és 60 kg :"D

Remélem igazatok van.

2017. jún. 26. 22:41
 5/8 $$$$$ ***** válasza:
100%

Hát aki csúnya azt nem bámulom. Tehát valószínűleg bejössz neki :D . Legalább is én csak azokat bámulom akiket szépnek tartok.. ;)

16/F

2017. jún. 26. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Mutass képet, mennyire vagy ronda? :P
2017. jún. 26. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nem lehetsz olyan csúnya, ha téged is bevettek a szórásba. Ha meg esetleg többet bámul, mint a haverjai, esetleg "közelebb merészkedik", akkor lehet valami készülődik. Csak vigyázz majd, ha összejöttök, nehogy az első digi-dugi után dobjon. 15/f
2017. jún. 27. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
A szépség relatív, meg lehet hogy valakinek jó a teste, de egy kevésbé jó testű lány mégis vonzóbb :'D
2017. jún. 27. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!