Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes vagyok a mostohaanyámba?
Apám két éve nősült meg másodszor, és a mostohaanyám 36 éves és nagyon szép nő. Mindig nagyon kedves volt hozzám, és én az utóbbi időben beleszerettem. Nem tudom mit csináljak, nem mehetek el itthonról, és folyton látom. Négyen élünk egy házban, apám, a mostohaanyám, én és a mostohaöcsém aki 7 éves.
16/f
Egyetemre járok. Megkönnyebbültem, mert lassan megoldódott a probléma. Nekem mindig is bejöttek az intelligens nők, ezt írtam is - mostohaanyámban is tetszett ez - és itt az egyemen vannak lelkileg érett és okos lányok. A mostani barátnőm is ilyen. Még mindig szeretem a mostohaanyámat, de ez már nem szexuális tartalmú. Ha hazamegyek és átölel és puszit ad, már nem lesz merevedésem mint korábban. Úgy szeretem mint az anyámat - a vérszerinti anyám úgyis rossz anya volt, úgy érzem a sors kárpótolni akart vele - és örülök ennek.
A barátnőm pedig remek csaj, nagyon szeretem, és ő is engem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!