Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van nekem szeretethiányom?
Figyelt kérdés
Nem egyszer kaptam meg ,hogy szeretethiányos vagyok, sajnos emiatt nem is voltak tartós kapcsolataim.. Kiskoromban pedig sokat törödtek velem szüleim,nem tudom mitől alakulhatott ki. Mostanság már inkább a munka vezérli őket,már így másfél éve.. azóta lett pár kapcsolatom és nem működtek.Lehetséges hogy a mostani helyzet miatt alakult ki?2020. márc. 30. 00:08
1/8 anonim válasza:
Nem értem, általában a szeretet hiányosok pont rettentő oda adóak és hosszú párkapcsolatban szoktak kikötni.
Te hogy-hogy nem ilyen vagy?
2/8 A kérdező kommentje:
Manipuláltam eddig az embereket a hülyeségeimmel , mostanit és félek,hogy elveszitem, de legalább hamarabb rájöttem hogy ilyesmifajta problémám van.
2020. márc. 30. 00:29
3/8 anonim válasza:
Az en exem is ezt csinálta, de nem jottem ra, elvakitott a szerelem. Becsapott, megcsalt, es úgy állította be hogy miattam lett ilyen... Brr... Miért vagy ilyen? Hány éves vagy?
4/8 anonim válasza:
Nekem egy jóbarátom volt ilyen. Csak ő ahelyett hogy magába szállt volna, és belátta volna a hibáit, engem tett felelőssé, aljasul rágalmazott, majd kijelentette, hogy igenis én vagyok szeretethiányos. Undorító.
6/8 A kérdező kommentje:
Ömm igen én is épp ezt kérdeztem hogy mitől alakulhatott ki ez , mert segíteni szeretnék magamon
2020. márc. 30. 13:11
7/8 anonim válasza:
Te vagy az az ember, akinek nehéz segíteni, de kitaláltam valamit: Térj vissza a korábbi önmagadhoz és nem lesz probléma.
8/8 anonim válasza:
Elég labilis lelki állapotod lehet ha másfél év miatt szerethiányos vagy. Velem egész eddigi életemben nem törődött lelki szinten a családom.
De ilyenkor támaszkodj nyugodtan a barátaidea, bár a helyzet most csak úgy tudja adni, hogy interneten, hívásban beszélgethetsz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!