Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem furcsa?
Hogy ebben a kategóriában szinte sosincs megválaszolatlan kérdés? A Sport-mozgás alatt meg vagy 90 oldalnyi.
23/F

Amúgy ezen én is pont most gondolkoztam hogy vajon miért ez az egyik leglátogatottabb kategória
De én mit tehetnék? A sport és a mozgás nem érdekel annyira mint az hogy Peti nem tudja hogy írjon rá Julcsira
De tuti bejön a Julcsinak mert a Julcsi ránézett
Meg még a politika kategória számomra érdekes de ott hagyom a nagyokat játszani
Maradok itt
Amúgy se vagyok perverz és férfinak se vagyok mondható
17/l
Te miért vagy ébren ilyenkor? :D Holnap indul a skype.
Kemény, hogy a politika érdekel kor és nem alapján. Engem még 23/F sem tud érdekleni :c lehet nem hallgatok elég Krúbit :c

Alapvetően ez a téma közelebb áll az emberekhez, hiszen mindenkit érint az élete során. Így pedig nyilván több a tapasztalatuk az embereknek, ergó bátrabban írnak ide a tapasztalataikról, véleményükről. Nem kell ehhez perverznek lenni. Ezen kívül van, akit csak szimplán érdekel ez a téma - hozzáteszem, engemet is.
A sporttal kapcsolatban azért kevesebb tapasztalat, pláne ha azt nézzük, hogy top elhízott országok közé tartozunk Európában. Én személy szerint elég sokat sportolok, az életem elég nagy részét teszi ki, ettől függetlenül még mindig kevés a tapasztalatom és a tudásom ahhoz, hogy bárkinek jószándékúan ötleteket / válaszokat adjak a sporttal kapcsolatban. Itt most nem az általános kérdésekre gondolok, inkább a szakmai(bb) kérdésekre. Persze nem, mintha a csekély 20 éves életkorommal olyan bődületesen nagy tapasztalattal rendelkeznék a hátam mögött a párkapcsolatokról, de azért itt lényegesen bátrabban segítek úgy, hogy volt már pár kapcsolatom, lánnyal dolgom.
nemtom, én eddig majdnem 450 kérdést válaszoltam meg, az utóbbi 3 hónapban, úgy hogy 2012 óta csak kb 5 válaszom volt, és innen nagyon maximum 3 kérdés volt, de lehet sokat mondok. Inkább asport témakörben, persze engem az érdekel, meg még egy csomó minden más is.
Mondjuk felnőtt párkapcsoaltokban is kb csak 32 megválaszolatlan van, meg Szexualitás Heteroban is 4 db, szóval más szex-kapcsoalt stb témát is szeretnek firtatni az emberek.

Mert itt tud választ írni szinte az összes tini vagy felnőtt, aki ezen az oldalon van. Mert nagy esélyel van/volt tini párkapcsolata. (De ha még nem is, még akkor is segíthet, mert kívülről lássa a dolgokat)
A Sportban meg csak az segíthet, aki sportol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!