Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa lenne ha csak úgy elhívnám?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel régebben egy busszal jártunk suliba, gyakran egymásra néztünk tehát látásból biztos felismer, és hamarosan lesz egy diákbál, ahova a barátaim mind párban mennek és én nem szeretnék kívülállóként egyedül menni ezért arra gondoltam hogy megkérdezem lenne-e kedve elkísérni. Még sosem beszéltünk, de van egy közös jó barátunk, és ő is a társaság egyik tagja akikkel mennék.
A lány csak szimplán szimpatikus, de mivel érdekes embernek tűnik, szívesen megismerném, mégha semmi komoly sem lenne belőle, de egy bál erejéig. Nem visszahúzódó típus, inkább olyan aki szeret társasággal random dolgokat csinálni (legalább is amiket hallottam róla). Szerintetek érdemes elhívnom vagy ezt ilyen hirtelen formában inkább ne?
2020. jan. 6. 11:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem simán. Nem is tudsz pofára esni, mert csak meg szeretnéd ismerni, ő meg ha nem akar, akkor sincs semmi baj. A bál tökéletes, hívd el nyugodtan! ;)
2/3 anonim válasza:
Próbáld meg. Ha nem teszed soha nem tudod meg mi lett volna ha... Tudod próba szerencse.
3/3 anonim válasza:
Szólítsd meg, beszélgess vele, aztán mikor leszáll/leszállsz a buszról, megkérdezheted, hogy lenne-e kedve elmenni veled a bálba. Egy próbát megér, veszteni valód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!