Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
nagyon furcsa srác van amikor egymáshoz sem szolunk és van amikor 2 órákat beszélgetünk és amikor ülünk egymás mellett folyton hozzám ér meg teljesen oda húzzodik hozzám meg elmondja a egész életét de van amikor le se szar2019. szept. 10. 20:52
1/2 anonim válasza:
Nehez kerdes, en a baratnommel ugyan ezt csinaltam mint veled a csavo... Akkoriban nem jott be es volt 1-2 ev amikor nem is beszeltunk... Volt paija nekem nem volt csajom kozben, aztan talalkoztunk. Elotte csak baratok voltunk, semmi komoly de talalkoztunk megegyszer(mind2 full random). Aztan osszejottunk. Hasonlo volt a helyzet mint nalatok. Oszinten megmondva fingom nincs de ha ezzel tudtam segiteni akkor boldog vagyok:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!