Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek küldjek neki "sexy" képet?
Hát a körülményeket nem ismerjük
Szóval alapból nem értem miért érdekel olyan emberek megítélése erről a témáról akiket nem is ismersz és fogalmunk sincs az egészről
Ha akarsz küldj
Ha nem akarsz ne küldj
Én biztos hogy soha senkinek nem küldenék ilyen képetek
Kivéve ha az illető évek óta a barátom
Bár akkor valószínűleg nem kellene neki az az kép már
Magammal szemben is lealacsonyító meg úgy általába véve is
Ettől függetlenül én nem ítélem el azokat akik küldenek magukról bármilyen képet is másoknak, viszont jó nagy bátorságra vall mert azért van benne veszélyforrás bőven
Szóval küldj ha jónak látod de semmi se kötelező
Egészségedre!
Nem igazán éri meg.
Ha gondolod nézz szét a napiszar napi suna kategóriájában és rá jössz, hogy kiért rossz ötlet. Mikor névvel, elérhetőséggel kidobják az ilyen képeket.
Van aki ilyen van aki olyan. Rengeteg lánytól kaptam már ilyet és egyik képpel sem éltem vissza soha. Van olyan amit ma is őrízgetek pedig 3 éve nem is beszélünk.
Viszont van olyan lány is aki csak 1 embernek küldött és az ki is került az internetre. Szerintem neked kell megítélni hogy mennyire tűnik megbízhatónak a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!